Κόσμος

Βέλγιο: Συναγερμός για βόμβα, κλειστά 27 σχολεία στις Βρυξέλλες

Συναγερμός για βόμβα έχει σημάνει στο Βέλγιο, με 27 σχολεία να παραμένουν κλειστά σήμερα Δευτέρα (26.11.2023).

Σύμφωνα με τη διεύθυνση εκπαίδευσης Βαλονίας-Βρυξελλών, από το βράδυ της Κυριακής έχει σημάνει συναγερμός για βόμβα στην πρωτεύουσα του Βελγίου, γι αυτό και σήμερα θα είναι κλειστά τα σχολεία.

Τα 27 σχολεία, για τα οποία η αρμόδια αρχή αποφάσισε να κλείσουν «σε αυστηρή συμμόρφωση με την αρχή της προφύλαξης», επιθεωρούνται από την αστυνομία και περαιτέρω ενημέρωση αναμένεται στη διάρκεια της ημέρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Οικογένειες ομήρων διαδηλώνουν έξω από τα σπίτια υπουργών ζητώντας εκεχειρία στη Γάζα
Οι συγγενείς των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα απαιτούν άμεση κατάπαυση του πυρός και συμφωνία με τη Χαμάς για την απελευθέρωσή τους, την ώρα που ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου συνεχίζει να προετοιμάζει την επίθεση κατά της Γάζας
Διαδηλωτές στο Τελ Αβίβ 2