Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Βελιγράδι: Μείωση κατά 4% των επισκεπτών τον Απρίλιο

Βελιγράδι: Μείωση κατά 4% των επισκεπτών τον Απρίλιο

Μείωση κατά 4% του αριθμού των ξένων επισκεπτών που επισκέφθηκαν το Βελιγράδι καταγράφηκε τον Απρίλιο του 2019, έναντι του αντίστοιχου μήνα του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από την υπηρεσία τουρισμού του δήμου του Βελιγραδίου.

Αντίθετα, τον Απρίλιο του 2019 σημειώθηκε αύξηση των Σέρβων που επισκέφθηκαν το Βελιγράδι, έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2018. Ειδικότερα, ο αριθμός των Σέρβων που επισκέφθηκαν το Βελιγράδι σημείωσε αύξηση 24% τον Απρίλιο του 2019, ενώ οι διανυκτερεύσεις αυξήθηκαν κατά 20% έναντι του Απριλίου του 2018.

Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει ότι ο μεγαλύτερος αριθμός ξένων επισκεπτών προήλθε από την Κίνα, την Τουρκία, τη Γερμανία, την Κροατία, τη Σλοβενία, τη Βουλγαρία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Ρωσία, το Μαυροβούνιο και την Ελλάδα.

Στις πρώτες δέκα θέσεις σε όρους διανυκτερεύσεων, η μεγαλύτερη αύξηση (σε ετήσια βάση) καταγράφεται στις διανυκτερεύσεις ξένων επισκεπτών από την Κίνα (+91%), τη Ρωσία (+46%), το Μαυροβούνιο (+44%) και τη Γερμανία (+39%).

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις