Κόσμος

Βενετία: Στο νοσοκομείο οι 25 Έλληνες που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό

Απομονωμένοι σε νοσοκομειακή μονάδα βρίσκονται οι 23 έλληνες τουρίστες, οι οποίοι την Κυριακή έγινε γνωστό πως βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ύστερα από δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Μέστρε, λίγα χιλιόμετρα απόσταση από την Βενετία.

Σύμφωνα με ιατρικές πληροφορίες, δυο από τους συνολικά είκοσι πέντε τουρίστες που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στη Βενετία (αρχικά τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης έκαναν αναφορά σε είκοσι τρεις) παρουσιάζουν εντονότερα αναπνευστικά προβλήματα. Ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε σταδιακά, κατά την διεξαγωγή μοριακών τεστ.

Οι ιταλοί γιατροί παρέχουν όλη την αναγκαία φροντίδα και, στις περιπτώσεις που ενδείκνυται, μπορεί να χορηγηθεί θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα.

Οι τουρίστες είχαν φτάσει πούλμαν στην Ιταλία και, σύμφωνα με ότι έχει προκύψει μέχρι τώρα, μόνον τρεις βρέθηκαν αρνητικοί στον κορονοϊό. Οι δυο εξ αυτών, έχουν ήδη επιστρέψει αεροπορικώς στην χώρα μας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ σε Νετανιάχου: «Αφοπλισμός της Χαμάς και να ξεκινήσει σύντομα η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα»
«Επίκειται απονομή χάριτος στον Νετανιάχου, μίλησα με τον Χέρτζογκ» λέει ο Τραμπ – «Δεν έχω μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο» τον διαψεύδει ο Ισραηλινός πρόεδρος
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δίπλα στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά την άφιξή τους για συναντήσεις στο Mar-a-Lago στο Παλμ Μπιτς