Κόσμος

Βίασαν και στραγγάλισαν 6χρονη – Ανατριχιαστικό βίντεο με τις τελευταίες της στιγμές

Σοβαρά επεισόδια για δεύτερη μέρα στο Πακιστάν μετά τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της 6χρονης Zainab Ansari.

Το άψυχο σώμα της Zainab Ansari βρέθηκε σε χωματερή την Τρίτη αρκετές μέρες μετά την εξαφάνισή της. Είχε βιαστεί και στραγγαλιστεί. Μετά την άγρια δολοφονία διαδηλωτές πυρπόλησαν κυβερνητικό γραφείο κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας ταραχών στην πόλη Kasur.

“Είναι σαν να τέλειωσε ο κόσμος… δεν έχω λόγια” δήλωσε ο συντετριμμένος πατέρας. Η αστυνομία του Kasur αναφέρει πως υπήρξαν 12 παρόμοιες δολοφονίες τα τελευταία δύο χρόνια.

Πέντε από αυτές συνδέονται με έναν ύποπτο που αναζητούν εκατοντάδες αξιωματικοί. Έχουν πάρει DNA από 90 πιθανούς υπόπτους για τη δολοφονία της 6χρονης. Από τη νεκροψία προέκυψε ότι η Zainab δέχτηκε άγρια επίθεση. Είχε τραυματισμούς στο σώμα και το πρόσωπό της και ένα σπασμένο κόκκαλο στον λαιμό της.

Ο πατέρας της Zainab, Ameen Ansari, δήλωσε στο BBC πως δεν συμφωνεί με τη βία των διαδηλωτών αλλά καταλαβαίνει τον θυμό σε βάρος των αρχών. “Αν η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της θα την είχαν βρει με το που βρήκαν υλικό από τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας”.

Οι τοπικοι αξιωματούχοι συναντήθηκαν με την οικογένεια της 6χρονης και υποσχέθηκαν ότι θα συλληφθεί ο δολοφόνος. Οι διαδηλωτές την Πέμπτη πετούσαν πέτρες σε κυβερνητικά κτίρια και πυρπόλησαν αυτοκίνητα και κυβερνητικά κτίρια. Διαμαρτύρονται πως η αστυνομία δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τη βία στα παιδιά.

Περίπου 1.000 άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους και πετούσαν πέτρες σε κτίρια της αστυνομίας και πολιτικών. Δύο διαδηλωτές πέθαναν όταν το εξαγριωμένο πλήθος προσπάθησε να καταλάβει την έδρα της τοπικής αστυνομίας και οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ.

https://www.youtube.com/watch?v=4xcCGjRUB8c

Η κυβέρνηση του Punjab προσφέρει 90.000 δολάρια σε όποιον βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει και να συλλάβει τον δολοφόνο της Zainab. Προσφέρει επίσης 3 εκατομμύρια ρούπιες στις οικογένειας των διαδηλωτών που σκοτώθηκαν στα επεισόδια της Τετάρτης.

Πηγή: BBC

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκηνές χάους σε πτήση της Ryanair στην Ισπανία: Επιβάτες πήδηξαν στο κενό και τραυματίστηκαν έπειτα από λάθος συναγερμό για φωτιά
Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, κάποιοι από τους επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροσκάφος από το δεξιό φτερό, με αποτέλεσμα πέφτοντας στο έδαφος να τραυματιστούν
Πανικός σε πτήση της Ryanair στην Ισπανία
Η Ιαπωνία προετοιμάζεται για νέους σεισμούς – Το «προφητικό» manga και οι εκκλήσεις των αρχών στους πολίτες να μην πιστεύουν σε κόμικ
Ένα manga του 1999 «προβλέπει» ισχυρό μεγα - σεισμό τον Ιούλιο, προκαλώντας ανησυχία τόσο στην Ιαπωνία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, που αποφεύγει να επισκεφτεί για διακοπές τη χώρα
Σεισμός στην Ιαπωνία
Κραυγή αγωνίας για αγνοούμενες ανήλικες κατασκηνώτριες από τις πλημμύρες στο Τέξας - «Βγαίναμε κολυμπώντας από τα παράθυρα»
Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης είχε διασώσει ή απομακρύνει 237 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 167, ανάμεσά τους και δεκάδες παιδιά - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανήλικων κατασκηνωτών
Ένα drone δείχνει οχήματα βυθισμένα στα νερά μετά από καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν ξαφνικές πλημμύρες κατά μήκος του ποταμού Guadalupe