Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Βίασε 5χρονο πάνω από 100 φορές με δόλωμα τα video games – Η μητέρα χτύπησε την πόρτα αγνοώντας τον φριχτό εφιάλτη

Βίασε 5χρονο πάνω από 100 φορές με δόλωμα τα video games – Η μητέρα χτύπησε την πόρτα αγνοώντας τον φριχτό εφιάλτη

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 33χρονου Anwar Ali ζούσε ένα αγοράκι από τα 5 και για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Το βίασε πάνω από 100 φορές με δόλωμα τα video games.

Οι αρχές καταδίκασαν σε 21 χρόνια φυλακή τον 33χρονο Anwar Ali που βίασε πάνω από 100 φορές ανήλικο αγόρι μεταξύ 2003 και 2007.

Η δοκιμασία του 5χρονου ξεκίνησε όταν μετακόμισαν στην ίδια γειτονιά με τον 33χρονο. Το τέλος του εφιάλτη του ήρθε το 2007 όταν μετακόμισαν από την περιοχή.

Ήταν πέρυσι που πήγε στις αρχές για να τον καταγγείλει αφού υπέφερε για χρόνια από εφιάλτες και OCD. Πλενόταν τόσο έντονα που το δέρμα του γινόταν κατακόκκινο.

Οι αρχές πήγαν στο σπίτι του 33χρονου στο Μάντσεστερ και βρήκαν ανάρμοστες εικόνες παιδιών στον υπολογιστή του. Στο δικαστήριο κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό παιδιού κάτω των 12 ετών και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι ο Ali γνώρισε το θύμα όταν εκείνος ήταν 18 ετών και μετακόμισε στη γειτονιά του. “Στο δωμάτιό του είχε PlayStation και Xbox και προσκαλούσε τον ανήλικο για να παίξουν video games. Ενώ ήταν μόνο 5 ετών, ο Ali τον πλησίασε από πίσω και τον φίλησε. Προχώρησε περισσότερο τα επόμενα τέσσερα χρόνια”.

Σε μια περίπτωση η μητέρα του θύματος είχε ανέβει στο δωμάτιό του και χτύπησε την πόρτα για να δει αν ο γιος της είναι καλά. Αγνοούσε το μαρτύριο που ζούσε πίσω από την κλειστή πόρτα. Ο Ali αρνήθηκε την ενοχή του νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Η ανατριχιαστική μαρτυρία του θύματος βιασμού

“Ένιωθα ότι μπορούσα να εμπιστευτώ τον Anwar αλλά μου έκλεψε την παιδική μου ηλικία. Έχω αναπτύξει OCD και πλένομαι τόσο δυνατά που γίνομαι κατακόκκινος. Δυσκολεύομαι να διαχειριστώ απλές εμπειρίες και δεν μου αρέσει να με αγγίζουν. Η δίκη επανέφερε τα πάντα στη μνήμη μου”.

Η δικαστής Tina Landale απευθύνθηκε στον κατηγορούμενο. “Ήταν μια εκστρατεία σεξουαλικής κακοποίησης που έγινε στο δωμάτιό σας. Τον καλούσατε στο δωμάτιο με την υπόσχεση να παίξετε video games. Και το περιγράφω έτσι επειδή έγινε πάνω από 100 φορές. Κάποιες φορές είπε ότι ήταν πάνω από μια φορά την εβδομάδα.

Κρύψατε από την οικογένειά σας το σεξουαλικό σας ενδιαφέρον για μικρά αγόρια και συνεχίσατε να τον βιάζετε και να τον κακοποιείτε. Ο αντίκτυπος της κακοποίησής σας του έχει προκαλέσει μακροχρόνιες συνέπειες. Λέει ότι του κλέψατε την παιδική του ηλικία και ότι δεν του αρέσει να τον αγγίζουν. Όταν ενηλικιώθηκε δεν μπορούσε να κοιμηθεί εξαιτίας της κακοποίησης και μίλησε στις αρχές. Τον δελεάζατε με video games. Τώρα περπατάτε με μπαστούνι και γνωρίζω ότι έχετε στυτική δυσλειτουργία. Αυτό όμως δεν σας εμποδίζει από το να ικανοποιείστε σεξουαλικά από την online παιδική πορνογραφία. Εξακολουθείτε να διεγείρεστε κοιτώντας τη σεξουαλική κακοποίηση μικρών παιδιών. Εξακολουθείτε να έχετε ερωτικό ενδιαφέρον για μικρά παιδιά και το γνωρίζω επειδή είχατε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2017 για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας”.

Ο Ali θα εγγραφεί στο μητρώο δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων και θα παραμείνει στη λίστα για όλη του τη ζωή. Η οικογένειά του υποστήριξε ότι δεν το αξίζει αυτό ενώ τον απομάκρυναν οι αστυνομικοί.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις