Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Βίντεο σοκ από την Ιταλία: Εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό στέλνει μηνύματα μέσα από την εντατική

Βίντεο σοκ από την Ιταλία: Εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό στέλνει μηνύματα μέσα από την εντατική

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Ένας εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού στη Γένοβα επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, γράφοντάς τους μόνο μηνύματα σε χαρτί… Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Ο εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό, Pier Paolo Zito, μέσα από την εντατική που βρίσκεται σε νοσοκομείο στη Γένοβα, στέλνει μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους. Από την εντατική όπου βρίσκεται λόγω κορονοϊού, επικοινωνεί μέσω μηνυμάτων με τον έξω κόσμο, παίρνει χαρτί και στυλό και γράφει μηνύματα.

Το «Γεια, κόσμε» είναι ένα από τα μηνύματα που στέλνει ο Pier Paolo, ενώ ένα άλλο μήνυμα που έγραψε ήταν «Σήμερα έχω 37 πυρετό. Σας αγαπώ πολύ». «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Είμαι καλά και σας αγαπώ», κατέληγε το μήνυμα μέσα από την εντατική.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι συγκλονιστικό, καθώς αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη μάχη που δίνει για να καταφέρει να βγει νικητής. Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή με τεράστιο πάθος και παράλληλα στέλνει ένα μήνυμα στους πολίτες ανά τον κόσμο, λέγοντάς τους ουσιαστικά: Μείνετε σπίτι…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις