Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Βλαντιμίρ Πούτιν: Φήμες πως περιμένει κι άλλο παιδί με την Αλίνα Καμπάεβα

Βλαντιμίρ Πούτιν: Φήμες πως περιμένει κι άλλο παιδί με την Αλίνα Καμπάεβα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλά ποτέ για την προσωπική του ζωή. Έχει κρατήσει εδώ και χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις κόρες που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Λουντμίλα και φέρεται να έχει και δυο γιους με την ερωμένη του, Αλίνα Καμπάεβα.

Η σχέση του με την άλλοτε πιο «ευλύγιστη γυναίκα στη Ρωσία» και χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ. Ούτε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν ούτε από την ίδια την Αλίνα Καμπάεβα. 

Οι πληροφορίες, όμως, τους θέλουν να έχουν αποκτήσει δυο αγόρια που σήμερα είναι επτά και τριών ετών, ενώ η Καμπάεβα φέρεται να είναι ξανά έγκυος και να περιμένει κοριτσάκι.

Ο πρώτος γιος του Πούτιν και της Καμπάεβα λέγεται ότι γεννήθηκε το 2015 στην Ελβετία, ενώ ο δεύτερος στη Μόσχα το 2019.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, που φέτος συμπληρώνει τα 70 του χρόνια, δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ τη σχέση του με την 39χρονη πρώην γυμνάστρια. Μια σχέση που σύμφωνα με τις φήμες ξεκίνησε το 2007 αλλά κρατείται μυστική και ο Πούτιν δεν ήταν παρών σε καμία από τις γέννες των γιων του.

Η πληροφορία πως η Αλίνα Καμπάεβα είναι έγκυος στο τρίτο παιδί του Βλαντιμίρ Πούτιν δημοσίευσε στο Telegram ο λογαριασμός General SVR, ο οποίος φέρεται να ανήκει σε πρόσωπα μέσα από το Κρεμλίνο. «Έχουμε ήδη αναφέρει ότι η Αλίνα Καμπάεβα, σύντροφος του προέδρου της Ρωσίας, είναι έγκυος. Χθες έγινε γνωστό το φύλο του μωρού, είναι κορίτσι» ανέφερε η ανάρτηση.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τη Sun, δεν ήταν πολύ… ευχαριστημένος με τα νέα για την εγκυμοσύνη της Καμπάεβα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όταν το έμαθε σχολίασε πως «έχω ήδη αρκετά παιδιά και αρκετές κόρες εδώ και πολύ καιρό».

Ο λογαριασμός που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη ανέφερε επίσης ότι «ο Πούτιν έμαθε ότι η ερωμένη του είναι έγκυος και από το ύφος του φάνηκε πως δεν ήταν προγραμματισμένο».

Η Αλίνα Καμπάεβα αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία φορά που είχε κάνει μια ήταν πριν από έναν μήνα, στο Σότσι, σε ένα καμπ ρυθμικής γυμναστικής και όπως ανέφεραν ρωσικά ΜΜΕ είχε χάσει πολλά κιλά.

Ο Πούτιν έχει κάνει σαφές σε όλους τους τόνους ότι δεν θέλει να μιλά για την προσωπική του ζωή. Έχει δυο κόρες από τον πρώτο του γάμο, την 37χρονη Μαρία και την 35χρονη Κατερίνα. Με τη μητέρα τους, Λουντμίλα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν χώρισε το 2013 ύστερα από 30 χρόνια γάμου.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις