Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βλαντιμίρ Πούτιν: «Φουντώνουν» ξανά τα σενάρια για πρόβλημα υγείας – Οι σπασμωδικές κινήσεις με το πόδι του

Βλαντιμίρ Πούτιν: «Φουντώνουν» ξανά τα σενάρια για πρόβλημα υγείας – Οι σπασμωδικές κινήσεις με το πόδι του

Νέα σενάρια για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν ξέσπασαν μετά τα πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και εμφανίζουν τον πρόεδρο της Ρωσίας να κουνάει σπασμωδικά τα πόδια του και να κρατάει σφιχτά το χερούλι του καθίσματός του για να βολευτεί.

Μιλώντας σε νεαρούς Ρώσους, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε «τροφή» να συνεχιστούν τα σενάρια για την υγεία του, αφού φαίνεται να κάνει σπασμωδικές κινήσεις και να είναι ασταθής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Σήμερα (5.9.2022) πήγε αεροπορικώς στη χερσόνησο Καμτσάτκα, περνώντας από 9 διαφορετικές ζώνες ώρας για να επισκεφτεί την περιοχή που είναι γεμάτη παγετώνες και ηφαίστεια στη μεριά του Ειρηνικού Ωκεανού.

Την ώρα που δήλωνε στα νεαρά παιδιά ότι «πρέπει να ζείτε για έναν σκοπό και να πεθάνετε για αυτόν», φαινόταν να χτυπάει τα πόδια του στο πάτωμα, σαν να προσπαθεί να βολευτεί, ενώ στηρίζεται κρατώντας σφιχτά το χερούλι της καρέκλας του.

Πρόσφατα έκανε ακόμα μια επίσκεψη σε σχολείο της Ρωσίας, όπου πάλι η εικόνα του ήταν άβολη. Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στις φήμες που ήδη υπάρχουν από τότε που ξεκίνησε τη βάρβαρη εισβολή του στην Ουκρανία, με τον πρόεδρο της χώρας να φαίνεται συχνά ότι δεν έχει τον πλήρη έλεγχο των άκρων του.

Οι φήμες έχουν «φουντώσει» μετά τα δημοσιεύματα ότι παρουσιάζει συμπτώματα που υποδηλώνουν ότι έχει καρκίνο ή Πάρκινσον και εξαφανίζεται για αρκετές ημέρες επειδή υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις για την υγεία του.,

Την περασμένη Παρασκευή φαινόταν άρρωστος και προσπαθούσε να βολευτεί στην καρέκλα που καθόταν. Μάλιστα, οι φόβοι για την υγεία του είναι σε τέτοιο σημείο, που ο ίδιος είχε διατάξει καθένα από τα παιδιά να μπουν σε καραντίνα από τον Covid για δύο εβδομάδες πριν από τη συνάντηση στο Καλίνινγκραντ, αναφέρει η DailyMail.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις