Κόσμος

Volkswagen uber alles για τους Γερμανούς

Τι κι αν εμπλέκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα παγκοσμίως; Οι Γερμανοί αγαπούν τη Volkswagen και παρά το diesel-gate και στο σάλο με το «πειραγμένο» λογισμό ρύπων, εξακολουθούν να την εμπιστεύονται.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα δύο τρίτα των Γερμανών συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η Volkswagen κατασκευάζει «εξαιρετικά» αυτοκίνητα σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε σήμερα Δευτέρα (19.10.2015).

Το 65% των ερωτηθέντων απάντησε ότι συμφωνεί απόλυτα ή σε μεγάλο βαθμό ότι το σκάνδαλο πήρε υπερβολικές διαστάσεις και ότι η VW συνεχίζει να κατασκευάζει εξαιρετικά αυτοκίνητα, σύμφωνα με τα ευρήματα ανεξάρτητης διαδικτυακής έρευνας της εταιρίας Prophet, στην οποία συμμετείχαν 1.000 άτομα.

Έξι στους 10 είπαν ότι δεν πιστεύουν ότι ο θεσμός «Made in Germany» θα πληγεί μακροπρόθεσμα από το σκάνδαλο, ενώ το 63% των συμμετεχόντων εκτίμησε ότι η υπόθεση σύντομα θα ξεχαστεί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζώνες «πολέμου» Γαλλία και Γερμανία: Εκτός ελέγχου οι διαδηλώσεις με μολότοφ, λεηλασίες, τραυματισμούς και εκατοντάδες συλλήψεις
Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στη Γαλλία, βόμβα μολότοφ έβαλε φωτιά στο πόδι αστυνομικού, με έναν διαδηλωτή να σπεύδει να τον βοηθήσει
γερμανια
Ο Τραμπ προκαλεί ξανά το Ιράν παρά τις απειλές Χαμενεΐ: «Πρέπει να τακτοποιήσουμε στόχους στο Βουνό της Αξίνας»
Οι νέες δηλώσεις Τραμπ έρχονται λίγες ώρες μετά την εντολή που έδωσε ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ στα ιρανικά στρατεύματα, να χτυπήσουν χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, αν οι ΗΠΑ ξεκινήσουν ξανά τις επιθέσεις
Ντόναλντ Τραμπ