Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Βόμβα από την Jane Fonda: “Με βίασαν όταν ήμουν μικρή” [vid]

Βόμβα από την Jane Fonda: “Με βίασαν όταν ήμουν μικρή” [vid]

Μία βόμβα μεγατόνων “έριξε” η Jane Fonda, η οποία αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού σε νεότετρη ηλικία. Ο 79χρονη σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε, επίσης, πω στο παρελθόν έχασε τη δουλειά της επειδή δεν έκανε σεξ με τον εργοδότη της.

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε τα φρικτά περιστατικά που βίωσε στο παρελθόν σε συνέντευξη της στην ηθοποιό Brie Larson για την εκπομπή Net-A-Porter, όπου μίλησε για τον φεμινισμό.

“Να σας δώσω να καταλάβετε πόσο η πατριαρχεία επηρεάζει και επιβάλλεται στο γυναικείο φύλο; Με έχουν βιάσει, έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήμουν παιδί και έχω απολυθεί επειδή δεν κοιμήθηκα με τον εργοδότη μου. Πάντα πίστευα ότι αυτό είναι δικό μου λάθος. Νόμιζα ότι δεν έκανα ή δεν είπα το σωστό πράγμα” ανέφερε η ηθοποιός.

Η Jane Fonda δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες ενώ τόνισε ότι την αποκάλυψη την έκανε για όλα αυτά τα νέα κορίτσια που πέφτουν θύματα βιασμού και δεν γνωρίζουν καν ότι είναι βιασμός. “Σκέφτονται “θα πρέπει να έγινε γιατί είπα όχι με λάθος τρόπο” ανέφερε ενώ τόνισε ότι της πήρε 60 χρόνια για να μάθει να λέει “όχι”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε