Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Βοστώνη: Φονική σύγκρουση! Όχημα παρέσυρε πεζούς, τρεις νεκροί! Συγκλονιστικές εικόνες

Φωτογραφία από ABC News
Φωτογραφία από ABC News

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν, όταν ένα όχημα SUV έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ανυποψίαστους πολίτες, πριν “καρφωθεί” σε τοίχο στη Μασαχουσέτη.

Οι εικόνες είναι πραγματικά συγκλονιστικές και ενεδεικτικές της σφοδρότητας της σύγκρουσης, που σημειώθηκε στην πρόσοψη κτιρίου όπου γινόταν έκθεση αυτοκινήτου.

Όπως προαναφέραμε, πριν το όχημα προσκρούσει στον τοίχο, παρέσυσε πεζούς.

Δείτε τις

 

 

 

“Η προκαταρκτική έρευνα στο σημείο της σύγκρουσης, στο Lynnway Auto Auctions, στην Billerica, δείχνει πως υπήρχαν απώλειες μεταξύ των πολλών θυμάτων, ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

“Σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχουν ενδείξεις ή πληροφορίες που να υποδεικνύουν πως το περιστατικό έγινε εκ προθέσεως ή ήταν αποτέλεσμα τρομοκρατικής ενέργειας. Όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες μέχρι στιγμής δείχνουν πως ήταν ατύχημα”, ανέφερε ακόμη η ίδια ανακοίνωση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένας άνδρας και δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους, ενώ δύο από τους εννέα τραυματίες παλεύουν για να κρατηθούν στη ζωή.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν -φυσικά- συγκλονισμένοι από το αιματηρό περιστατικό, ενώ ένας εξ’ αυτών δήλωσε πως μέσα στο κτίριο υπήρχαν περίπου 2.000 άνθρωποι.

Πηγή: rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε