Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Βουλευτής εμφανίστηκε γυμνός στη Βουλή κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης (pic)

Καναδός βουλευτής Καναδάς

Μια από τις πιο άτυχες στιγμές της πολιτικής του καριέρας, ίσως και της ζωής του, είχε την περασμένη Τετάρτη (7/4) ένας βουλευτής στον Καναδά. Ο William Amos εμφανίστηκε… ολόγυμνος κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης της Βουλής. 

Ο 46χρονος φιλελεύθερος πολιτικός καταγράφηκε από την κάμερα χωρίς ρούχα στο γραφείο του, με φόντο τις καναδικές σημαίες. Το στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε από την καναδική εφημερίδα The Canadian Press.

Ο William Amos, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, ζήτησε συγγνώμη για το ατυχές περιστατικό. «Αυτό ήταν ένα ατυχές λάθος», δήλωσε στο Twitter ο 46χρονος Καναδός πολιτικός. «Η δυνατότητα σύνδεσης με βίντεο ενεργοποιήθηκε κατά λάθος, καθώς άλλαζα ρούχα. Ήθελα να βάλω το κοστούμι μου, γιατί πριν είχα πάει για τρέξιμο. Ειλικρινά, ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους μου στη Βουλή για αυτό» πρόσθεσε.

Για την ιστορία, ο William Amos κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης δεν έκανε κάποια τοποθέτηση. Επίσης, συνάδελφος-βουλευτής του 46χρονου πολιτικού σχολιάζοντας το περιστατικό σημείωσε ότι το πρωτόκολλο της Βουλής απαιτεί οι βουλευτές να φορούν επίσημο ένδυμα, κάτι που περιλαμβάνει και… εσώρουχα.

Με πληροφορίες από New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις