Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Βραζιλία: Δολοφονία 31χρονου από δύο γυναίκες στη μέση του δρόμου

Βραζιλία: Δολοφονία 31χρονου από δύο γυναίκες στη μέση του δρόμου

Στη Βραζιλία ένας ξεναγός έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στη μέση του δρόμου. Το συγκλονιστικό είναι ότι ο φόνος του 31χρονου άνδρα έγινε από δυο γυναίκες!

Οι δυο γυναίκες δολοφόνησαν με άγριο τρόπο τον άτυχο ξεναγό στη μέση δρόμου στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Ο 31χρονος Ντανιέλ Μασκαρένιας Χαβιέρ επέστρεφε σπίτι του από τη δουλειά του τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (4.1.2023). Δυο γυναίκες που επέβαιναν σε μια μηχανή χωρίς πινακίδες, τον πλησίασαν.

Έβγαλαν όπλο και άρχισαν να τον απειλούν. Ζήτησαν από τον ξεναγό να τους δώσει την τσάντα του και το κινητό του. Εκείνος αρχικά δεν προέβαλε καμία αντίσταση και έδωσε την τσάντα και το κινητό του στις γυναίκες.

Στη συνέχεια όμως, άλλαξε γνώμη. Προσπάθησε να πάρει πίσω τα πράγματά του από τις γυναίκες και συνεπλάκη μαζί τους. Τότε μια από τις γυναίκες που είχε μαχαίρι, τον μαχαίρωσε πολλές φορές σε διάφορα σημεία. Τα χτυπήματα ήταν θανατηφόρα, καθώς ο άνδρας άφησε τελικά την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα.

Το βίντεο σοκ με τις σκληρές εικόνες

Η σκηνή του αποτρόπαιου εγκλήματος αποτυπώθηκε σε βίντεο σοκ που τραβήχτηκε από κάμερες ασφαλείας και τα καρέ κόβουν την ανάσα. Προσοχή σκληρές εικόνες:

 

Οι γυναίκες δέχτηκαν επίθεση λίγο μετά

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα metropoles.com, οι δύο γυναίκες λίγο μετά την κλοπή και τον φόνο δέχθηκαν επίθεση από διακινητές ναρκωτικών, που θεώρησαν ότι με τον φόνο, έστρεψαν την προσοχή της αστυνομίας στην περιοχή Μόρο ντα Προβιντένσια, που είναι κακόφημη και αυτό θα τους έκανε κακό στις… δουλειές τους.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να βρεθούν οι δυο δολοφόνοι. Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν τελικά σε σπίτι συγγενών τους.

Η μια μάλιστα νοσηλεύεται τραυματισμένη, ενώ η άλλη κρατείται στο αστυνομικό τμήμα. Αμφότερες ομολόγησαν την ενοχή τους, ενώ φαίνεται να είχαν διαπράξει κι άλλες ληστείες στην περιοχή τους τελευταίους μήνες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις