Κυριακή, 21 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Βρέφος πέθανε από ασιτία! Πέθαναν και οι γονείς από ναρκωτικά

Βρέφος πέθανε από ασιτία! Πέθαναν και οι γονείς από ναρκωτικά

Μέχρι και τέσσερις μέρες πρέπει να πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή ένα βρέφος που είχε μείνει μόνο του, ενώ οι γονείς του είχαν πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών πριν από δύο εβδομάδες.

Το άψυχο κορμάκι της Summer Chambers βρέθηκε την Πέμπτη μέσα σε κούνια στο υπνοδωμάτιο σπιτιού στην Πενσιλβάνια. Το πτώμα της 19χρονης μητέρας της Chelsea Cardaro βρέθηκε στο μπάνιο γειτονικού σπιτιού και του 27χρονου πατέρα της στον πρώτο όροφο του σπιτιού.

Οι γονείς της Summer πρέπει να είχαν πεθάνει τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν ανακαλύψει τα πτώματά τους ένας φίλος τους, τόνισε η εισαγγελέας Kelly Callihan βάσει των στοιχείων του ιατροδικαστή. Οι αρχές εκτιμούν ότι οι δύο γονείς πέθαναν σχεδόν ταυτόχρονα.

“Είναι τόσο λυπηρό και πραγματικά δείχνει πόσο μεγάλη είναι η επιδημία της ηρωίνης σε ολόκληρη τη χώρα”, τόνισε η εισαγγελέας. “Αν δεν πέθαιναν με διαφορά λίγων λεπτών, κάποιος θα είχε καλέσει βοήθεια για τον άλλο.

“Ο παθολόγος επισήμανε πως ένα παιδί μπορεί να ζήσει μια – δυο μέρες χωρίς τροφή ή γάλα. Ήταν μόλις 5 μηνών και δεν μπορούσε να φύγει από την κούνια. Είναι μια εικόνα που θα προτιμούσα να ξεχάσω”. Η Summer πέθανε από αφυδάτωση και ασιτία αφού άντεξε μέχρι και τέσσερις μέρες χωρίς φαγητό ή γάλα.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε