Κόσμος

Βρετανία: 26χρονος YouTuber κατέσφαξε τη σύζυγό του τη στιγμή που εκείνη έσπρωχνε το καροτσάκι με το μωρό τους

Παρακολουθούσε τις κινήσεις της και της επιτέθηκε σε πολυσύχναστο σημείο

Ομολόγησε μετά από ένα χρόνο ο δράστης της ειδεχθούς δολοφονία της συζύγου του – την κατέσφαξε ενώ εκείνη έσπρωχνε το καροτσάκι με το πέντε μηνών μωράκι τους, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο σε πόλη της Βρετανίας.

Η 27χρονη Kulsuma Akter, πέθανε μετά από πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφερε -στο κέντρο της πόλης Μπράντφορντ στη Βρετανία, στις 6 Απριλίου του περασμένου έτους- ο νεαρός σύζυγός της και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της.

Σήμερα (05.06.2025), ο σύζυγός της, ο 26χρονος Habibur Masum, ομολόγησε την ενοχή του για ανθρωποκτονία και κατοχή μαχαιριού.

Ωστόσο, ο YouTuber αρνείται την κατηγορία του φόνου και θα δικαστεί στο Bradford Crown Court την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Masum – με καταγωγή από το Μπαγκλαντές όπως και η σύζυγός του- κατηγορείται για την παρενόχληση της Akter μεταξύ Νοεμβρίου 2023 και Απριλίου του περασμένου έτους και ότι «παρακολουθούσε τις κινήσεις της και την εντόπισε σε ένα ασφαλές σπίτι, της έστελνε μηνύματα απειλητικού περιεχομένου που περιείχαν απειλές για δολοφονία άλλου ατόμου και φωτογραφίες και βίντεο της περιοχής και των εγκαταστάσεων όπου διέμενε».

Επίσης, κατηγορείται ότι «περιφερόταν στην περιοχή της προσωρινής κατοικίας της».

Το μωρό δεν υπέστη καμία βλάβη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η δίκη του αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν - «Σκοτώσαμε τον διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης που χρηματοδότησε τη Χαμάς»
Ο Σαΐντ Ιζάντι, επικεφαλής της Παλαιστινιακής Διεύθυνσης της Δύναμης Κουντς του Σώματος των Φρουρών «χρηματοδότησε και εξόπλισε τη Χαμάς πριν από τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου» υποστηρίζει το Ισραήλ
Μια δορυφορική εικόνα δείχνει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν
12
Ο Τραμπ «αδειάζει» την Γκάμπαρντ: «Κάνεις λάθος πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικό όπλο»
Ο Τραμπ αμφισβητεί τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τη διευθύντριά τους, ενώ η Γκάμπαρντ αναδίπλωσε με νέα δήλωση για τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
6
Και ο στρατάρχης Χαφτάρ της Λιβύης ενάντια στην Ελλάδα με καταγγελία για τα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης
Τόσο η κυβέρνηση της Τρίπολης όσο πλέον και η κυβέρνηση της Βεγγάζης στη Λιβύη καταγγέλλουν την Ελλάδα για «παραβίαση δικαιωμάτων της Λιβύης στα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης»
Χαλίφα Χαφτάρ 23