Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Βρετανία – Εκλογές Live: Πότε θα ξέρουμε τα πρώτα αποτελέσματα

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

– Στη σκιά των δυο τελευταίων τρομοκρατικών επιθέσεων οι εκλογές στη Βρετανία
– Οι κάλπες θα κλείσουν στα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) – Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα!
– Αναμένεται νίκη των Συντηρητικών της Τερέζα Μέι αλλά χωρίς την πολυπόθητη αυτοδυναμία ενόψει Brexit κι αυτό ίσως κρίνει τα πάντα!
– Νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι οι Τόρις αύξησαν το προβάδισμά τους στο 8%
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ live blog του newsit.gr

Όταν η Τερέζα Μέι αποφάσιζε, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με τον σύζυγό της στην Ουαλία, να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές για να εκμεταλλευθεί το γεγονός πως οι δημοσκοπήσεις έδιναν στο κόμμα της προβάδισμα πάνω από 20 μονάδες και άρα αυτοδυναμία, δεν φανταζόταν ότι αυτό που της έμοιαζε ως η λύση που έψαχνε, θα γινόταν ο εφιάλτης της.

Η στιγμή της εκτέλεσης των τριών μακελάρηδων του Λονδίνου – Video σοκ

Με το Brexit να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα (αν και υποτίθεται πως εξαιτίας του γίνονται οι εκλογές) και την τρομοκρατία να έχει περάσει σε πρώτο πλάνο μετά το Μάντσεστερ και το Λονδίνο, η Τερέζα Μέι βλέπει το προβάδισμά της από τους Εργατικούς να μειώνεται, την αυτοδυναμία που ονειρευόταν να χάνετε και τη χώρα της να βυθίζεται στον διχασμό και τον τρόμο. Οι κάλπες άνοιξαν στις 09:00 (ώρα Ελλάδας), θα κλείσουν τα μεσάνυχτα (Ελλάδας) και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται το αργότερο στις 02:00 ώρα Ελλάδας.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ live blog του newsit.gr

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε