Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βρετανία: Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε τα χακί στην πρώτη της εμφάνιση ως αρχιστράτηγος τεθωρακισμένων

Βρετανία: Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε τα χακί στην πρώτη της εμφάνιση ως αρχιστράτηγος τεθωρακισμένων
Φωτογραφία Reuters

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε τα χακί και έκανε… ντεμπούτο ως αρχιστράτηγος στην 1η Ταξιαρχία των The Queen’s Dragoon Guards, τη μονάδα στο Βασιλικό Σώμα Τεθωρακισμένων του στρατού της Βρετανίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Νόρφολκ, στη βάση των The Queen’s Dragoon Guards, η Κέιτ Μίντλετον συναντήθηκε με τα στελέχη του στρατιωτικού αυτού Σώματος της Βρετανίας ενώ έμαθε περισσότερα για τη δράση του και περιηγήθηκε στους χώρους, ζώντας μια μέρα ως στρατιωτικός, μακριά από τα πριγκιπικά της καθήκοντα.

Αξιοσημείωτο ήταν ότι η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε τα χακί, τη στολή του αρχιστράτηγου της Ταξιαρχίας ενώ οδήγησε ένα από τα στρατιωτικά τεθωρακισμένα οχήματα μαζί με άλλους στρατιωτικούς και χειρίστηκε drone

Νωρίτερα, ήταν ντυμένη στα μαύρα με ένα ζιβάγκο και μια καπαρντίνα. Όπως αναφέρει η DailyMail, μάλλον το πήρε το… μήνυμα η Κέιτ Μίντλετον από τη γαλλική έκδοση της Vogue, αφού μια συντάκτρια είχε προτείνει στην Πριγκίπισσα της Ουαλίας να φορά περισσότερο μαύρα ρούχα «εκτός από κηδείες».

Η Κέιτ Μίντλετον, πριν φορέσει τα χακί, συνομίλησε με μητέρες που υπηρετούν στην 1η Ταξιαρχία των The Queen’s Dragoon Guards και συζήτησε μαζί τους πώς είναι η ζωή τους έχοντας διπλό ρόλο ως μητέρες και ως στρατιωτικοί.

Παράλληλα, απένειμε παράσημα και μετάλλια τιμής σε έναν αριθμό ανδρών και γυναικών του Σώματος. Υπενθυμίζεται ότι ο Βασιλιάς Κάρολος είχε διορίσει την Κέιτ Μίντλετον ως αρχιστράτηγο του Σώματος τον περασμένο Αύγουστο.

Φωτογραφία: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις