Κόσμος

Βρετανία: Και η Λιζ Τρας υποψήφια για τη διαδοχή του Μπόρις Τζόνσον

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Λιζ Τρας ανακοίνωσε και αυτή την υποψηφιότητά της για τη διαδοχή του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, που παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από σειρά σκανδάλων.

«Θα δώσω τη μάχη σε αυτήν την εκλογική διαδικασία ως συντηρητική και θα κυβερνήσω ως συντηρητική», τόνισε η Τρας, 46, σε άρθρο στην Daily Telegraph για τη διαδοχή του Μπόρις Τζόνσον.

Προστέθηκε σε άλλους εννέα υποψηφίους στην κούρσα για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος και κατά συνέπεια στην πρωθυπουργία, δεδομένου ότι αυτό είναι το κόμμα που διαθέτει την πλειοψηφία των εδρών στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νεκρή 59χρονη πεζοπόρος που έπεσε από ύψος 30 μέτρων στη Βραζιλία στην προσπάθειά της να βάλει εντομοαπωθητικό
Το περιστατικό έγινε μία μέρα αφότου μία 21χρονη στη Βραζιλία έχασε τη ζωή της όταν οι υπεύθυνοι του μπάντζι τζαμπινγκ ξέχασαν να τη δέσουν στο προστατευτικό σκοινί
βραζιλία