Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον έγινε μπαμπάς για έβδομη φορά

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον έγινε μπαμπάς για έβδομη φορά

Μπαμπάς για έβδομη φορά έγινε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον. Η τρίτη σύζυγός του, Κάρι , έφερε στον κόσμο έναν υγιέστατο κοριτσάκι. 

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Τζόνσον έχουν ήδη έναν γιο, τον Wilfred, ο οποίος γεννήθηκε πέρσι. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας όμως σήμερα έγινε μπαμπάς για έβδομη φορά!

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού. «Ο πρωθυπουργός και η κ. Τζόνσον με χαρά σας ανακοινώνουν την γέννηση της κόρης τους το πρωί της Πέμπτης (9/12) σε νοσοκομείο του Λονδίνου», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας και η σύζυγός του ευχαριστούν το νοσηλευτικό προσωπικό του NHS για την φροντίδα και την υποστήριξή τους. 

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν και αρνείται να πει ακριβώς πόσα παιδιά έχει αποκτήσει. Με τη δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και, όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, συνολικά έχει πλέον επτά. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις