Κόσμος

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον καλεί τους βουλευτές να στηρίξουν το Brexit

Να στηρίξουν ένα Brexit καλεί του βουλευτές ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον στις 31 Οκτωβρίου. «Θα αποχωρήσουμε από την ΕΕ».
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μπόρις Τζόνσον μιλώντας για το Brexit δεσμεύτηκε να τιμήσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 2016 για αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Νομίζω ότι οι βουλευτές θα πρέπει να προχωρήσουν και να εκπληρώσουν αυτό που υποσχέθηκαν ξανά και ξανά στον λαό αυτής χώρας: θα φέρουν εις πέρας την εντολή του 2016 και θα αποχωρήσουμε από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου», δήλωσε ο Τζόνσον σε δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να χάσει στη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή καθώς και εάν θα καθυστερήσει τις εκλογές για μετά το Brexit, δήλωσε: «Θα αποχωρήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου, το οποίο είναι αυτό που ψήφισαν οι πολίτες αυτής της χώρας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ δεν θα δώσει το παρών στις τελετές κηδείας του πατέρα του, Αλί Χαμενεΐ, για λόγους ασφαλείας
«Μου είπαν ότι θέλει να βγει έξω - Θέλει να συναντήσει κόσμο - Όμως, οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν του επιτρέπουν να έρθει», ανέφερε ο Ελάχι, εκπρόσωπος του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ και Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Δίκη για τη δολοφονία της Μαλτέζας δημοσιογράφου Ντάφνε Καρουάνα Γκαλιζία: Επιχειρηματίας έδωσε 150.000 ευρώ για «συμβόλαιο θανάτου»
Η δημοσιογράφος έφερε στο φως υποθέσεις διαφθοράς με την εμπλοκή υψηλόβαθμων αξιωματούχων και συμμετείχε στην τεράστια έρευνα για τα «Panama Papers» - Σε κουτί παπουτσιών κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της η βόμβα
Γιόργκεν Φένεκ