Κόσμος

Βρετανία: Ο Ντόμινικ Ράαμπ θα διεκδικήσει την ηγεσία των Συντηρητικών

Πληθαίνουν οι υποψήφιοι για τη διαδοχή της Τερέζα Μέι. Ο Ντομινίκ Ράαμπ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία των Συντηρητικών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ντόμινικ Ράαμπ, ο πρώην υπουργός Brexit, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος, μετά την παραίτηση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.

Ο Ράαμπ, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Mail on Sunday, δεσμεύεται ότι θα αγωνιστεί για μια πιο δίκαιη συμφωνία για το Brexit.

“Για να επιτύχουμε το Brexit θα χρειαστεί συγκέντρωση, πειθαρχία και αποφασιστικότητα. Ως πρώην νομικός σύμβουλος του Φόρεϊν Όφις και υπουργός Brexit, έχω την εμπειρία”, πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανατριχιαστικό βίντεο από τον σεισμό στην Ιαπωνία: Γιατροί προστατεύουν με τα σώματά τους ασθενή την ώρα του χειρουργείου
Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την ψυχραιμία της ιατρικής ομάδας μέσα στο χειρουργείο την ώρα της ισχυρής σεισμικής δόνησης στην επαρχία Κουμαμότο
Η στιγμή του σεισμού στην Ιαπωνία