Τετάρτη, 15 Μαΐ
15oC Αθήνα

Βρετανία: Υπάλληλος παντοπωλείου κλείδωσε στο μαγαζί τους ληστές που τον απειλούσαν με ματσέτες

Βρετανία: Υπάλληλος παντοπωλείου κλείδωσε στο μαγαζί τους ληστές που τον απειλούσαν με ματσέτες

Ένας τολμηρός υπάλληλος παντοπωλείου στο Μπέρμιγχαμ στη Βρετανία, κατάφερε και παγίδεψε μέσα στο κατάστημα πάνοπλους κακοποιούς κατά τη διάρκεια ληστείας.

Ήδη το βίντεο με τους κακοποιούς να εισβάλουν στο παντοπωλείο στη Βρετανία και να απειλούν τον υπάλληλο με ματσέτες κάνει το γύρο του διαδικτύου

Τα πλάνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, κατέγραψαν έναν από τους κακοποιούς να απαιτεί χρήματα από το ταμείο, ενώ απειλεί να μαχαιρώσει τον υπάλληλο του καταστήματος.

Την ίδια στιγμή, ο συνεργός του φαίνεται να «αδειάζει» τα ράφια του Taas Express, στην περιοχή Smethwick του Μπέρμιγχαμ στις αρχές του μήνα.

Ο καταστηματάρχης τρέχει πίσω από τον πάγκο, αρπάζει δύο μπουκάλια κρασί και τα σπάει στο πάτωμα για να μπερδέψει τους ληστές.

Στη συνέχεια καταφέρνει να βγει τρέχοντας από το κατάστημα και να κλείσει την πόρτα πίσω του, παγιδεύοντας τους δύο υπόπτους, με τον έναν να κρατάει ακόμα το μαχαίρα.

Ο υπάλληλος του καταστήματος τραβάει το χερούλι της πόρτας μαζί με έναν περαστικό, ο οποίος τον βοηθά στην προσπάθεια να εμποδίσει τους ληστές να ανοίξουν την πόρτα. Ο ληστής με τη ματσέτα φαίνεται στη συνέχεια να χρησιμοποιεί το όπλο του για να σπάει το τζάμι σε μια απελπισμένη προσπάθεια να διαφύγει.

Οι ύποπτοι κατάφεραν τελικά να βγουν από το κατάστημα και να διαφύγουν σκαρφαλώνοντας από ένα παράθυρο του μπάνιου στο πίσω μέρος του κτιρίου.

‘Ένα αγόρι, ηλικίας 17 ετών, συνελήφθη ως ύποπτος για ληστεία και έκτοτε έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω ερευνών’, ανέφερε ανακοίνωση της αστυνομίας που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις