Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βρήκαν το πτώμα του Τζαμάλ Κασόγκι μέσα σε πηγάδι!

Βρήκαν το πτώμα του Τζαμάλ Κασόγκι μέσα σε πηγάδι!

– Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι
– Τον σκότωσαν μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας και πέταξαν το πτώμα του σε πηγάδι μέσα στην προξενική κατοικία!
– Αυτό υποστηρίζει Τούρκος πολιτικός στο Sputnik
– Μέσω Skype έδινε εντολές για τη δολοφονία του δημοσιογράφο του “δεξί χέρι” του πρίγκιπα διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας

Ούτε στο Δάσος του Βελιγραδίου έξω από την Κωνσταντινούπολη, ούτε στη Γιάλοβα. Το πτώμα του Τζαμάλ Κασόγκι βρισκόταν… κάτω από τη μύτη των τουρκικών αρχών από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας του Σαουδάραβα δημοσιογράφου.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο ηγέτης του Πατριωτικού Κόμματος (VATAN) Ντογού Περιντσέκ. Μιλώντας στο πρακτορείο Sputnik, ο Περιντσέκ υποστηρίξε ότι το πτώμα του 59χρονου δημοσιογράφου έχει βρεθεί μέσα σε πηγάδι που βρίσκεται στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη!

«Αξιόπιστες πηγές από την υπηρεσία ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης μου είπαν πως το πτώμα του Κασόγκι βρέθηκε σε ένα πηγάδι, που βρίσκεται στον κήπο της κατοικίας του Σαουδάραβα γενικού προξένου», δήλωσε ο Περιντσέκ, σύμφωνα πάντα με το Sputnik.

Ο Τζαμάλ Κασόγκι δολοφονήθηκε μέσα στο προξενείο της χώρας του στις 2 Οκτωβρίου. Είχε βρεθεί εκεί για να παραλάβει ένα έγγραφο που χρειαζόταν για τον επικείμενο γάμο του. Ο 59χρονος Σαουδάραβας δημοσιογράφος, που είχε εγκαταλείψει τη χώρα του και ζούσε στις ΗΠΑ εργαζόμενος στην Washington Post, μπήκε στο προξενείο λίγα λεπτά μετά τις 13:00 και δεν βγήκε ποτέ ζωντανός.

Ομάδα από 15 Σαουδάραβες πράκτορες, οι επονομαζόμενοι “Τίγρεις” (σ.σ. επίλεκτοι του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν που “γεννήθηκαν” πριν από έναν χρόνο και φέρονται να έχουν κάνει κι άλλες δολοφονίες), δολοφόνησε τον Κασόγκι. Σύμφωνα μάλιστα με σαουδαραβική πηγή, πήγαν στον πρίγκιπα διάδοχο τα δάχτυλα του 59χρονου δημοσιογράφου, ως απόδειξη πως η… αποστολή εξετελέσθη επιτυχώς!

Αν και η Σαουδική Αραβία κάνει ό,τι μπορεί για μην μπλέξει τον πρίγκιπα διάδοχο, υπάρχουν πληροφορίες πως το “δεξί του χέρι”, Σαούντ αλ Κατάνι ήταν εκείνος που “διηύθυνε” τη δολοφοία μέσω Skype και ζήτησε από τους πράκτορες να του πάνε “το κεφάλι του σκύλου”!

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις