Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Whitney Houston: Την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν 7 ετών η εξαδέλφη της!

Whitney Houston: Την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν 7 ετών η εξαδέλφη της!

Νέες αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ζωή της Γουίτνει Χιούστον έρχονται στο φως της δημοσιότητας και σοκάρουν. Σύμφωνα με ένα νεο ντοκιμαντέρ για την ζωή της που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, η Χιούστον ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την αδερφή της γνωστής τραγουδίστριας Ντιον Γούργουικ και εξαδέλφη της πρόωρα χαμένης Γουίτνει, Ντι Ντι Γουόργουικ!

Η Whitney Houston βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 48 ετών στην μπανιέρα ξενοδοχείου το 2012. Η θεία της, Μαίρη Τζόουνς, που την βρήκε νεκρή ισχυρίζεται ότι η ίδια η Γουίτνει της είχε εκμυστηρευθεί ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά η Ντι Ντι Γουόργουικ από τα 7 έως τα 9 της χρόνια! Της είχε πει επι λέξει: «Μαίρη, είχα πέσει κι εγώ θύμα κακοποίησης και ήταν γυναίκα». Όταν την ρώτησε ποια ήταν της απάντησε ότι ήταν η Ντι Ντι Γουόργουικ.

Η Whitney ντρεπόταν να το πει στην μητέρα της Cissy Houston σύμφωνα με την θεία της. Και ένας άλλος συγγενής είχε πει ότι αν το μάθαινε η Cissy θα είχε επιτεθεί στην Ντι Ντι.

Τον ίδιο ισχυρισμό έχει και ο αδερφός της Gary Garland ο οποίος μιλάει για τα παιδικά τους χρόνια στο ντοκιμαντέρ. Και εκείνος μιλάει για την σεξουαλική κακοποίηση της αδερφής τους. Η Ντι Ντι Γουόργουικ ήταν 18 χρόνια μεγαλύτερη από την Γουίτνει και πέθανε σε ηλικία 63 ετών το 2008 εθισμένη στα ναρκωτικά.

Πηγή κοντά στην οικογένεια Γουόργουικ δήλωσε ότι η Ντι Ντι ήταν ανοιχτά ομοφυλόφιλη. Το νεο ντοκιμαντέρ για την ζωή της Γουίτνει Χιούστον λέγεται Whitney και προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Φεστιβάλ των Καννών.

πηγη: DailyMail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις