Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

«Χάλια το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ! Νίκησε η Κέιτ»

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Όσο αρχίζει να καταλαγιάζει ο ντόρος από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, τόσο φουντώνει ο σχολιασμός για τον απόλυτο πριγκιπικό γάμο.

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ τράβηξε πάνω του τα βλέματα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη. Ανάμεσά τους και η Katy Perry που δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να πει την ειλικρινή γνώμη της για το νυφικό.

Το νυφικό που σχεδίασε για τη Μέγκαν Μαρκλ ο οίκος Givenchy ήθελε για την Katy Perry περισσότερη δουλειά. Το νυφικό, όπως σχολίασε στο ET, φαινόταν πολύ χαλαρό στη λεπτή σιλουέτα της Μέγκαν Μαρκλ.

Η Κέιτ κέρδισε τη Μέγκαν Μαρκλ

“Θα το έκανα πιο ταιριαστό πάνω της. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πω την αλήθεια! Ήθελε περισσότερη δουλειά, αλλά σε αγαπώ” προσέθεσε η διάσημη τραγουδίστρια.

Επισήμανε μάλιστα ότι το νυφικό που σχεδίασε ο Alexander MQueen για την Κέιτ Μίντλετον το 2011 ήταν πολύ καλύτερο. “Κέιτ, Κέιτ, η Κέιτ νίκησε, η Κέιτ νίκησε!”. Και η αλήθεια είναι πως συμφωνούμε και εμείς για την επικράτηση της νυφούλας Κέιτ Μίντλετον.

πρίγκιπας Χάρι Πίπα Μίντλετον Meghan Markle

Παρά τις ενστάσεις της, η Katy Perry δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το νιόπαντρο ζευγάρι. “Είμαι τόσο χαρούμενη για αυτούς. Είναι απίστευτα όσα κάνει, το ανθρωπιστικό της έργο. Το γεγονός ότι είναι υπερήφανη φεμινίστρια μου αρέσει πολύ. Την υποστηρίζω ως γυναίκα και την αγαπώ και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις