Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Χαμός στο Χόλιγουντ! Κρυφό ραντεβού Μπραντ Πιτ με Τζένιφερ Άνιστον

Τζένιφερ Άνιστον Μπράντ Πιτ

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2016 που ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Μετά και τον πρόσφατο χωρισμό της Τζένιφερ Άνιστον οι δύο πρώην σύζυγοι συναντήθηκαν ξανά.

Από τότε που ο χώρισαν με την Αντζελίνα Τζολί υπήρξαν δημοσιεύματα ότι ο Μπραντ Πιτ βγαίνει ραντεβού. Οι τελευταίες φήμες θέλουν την πρόσφατα χωρισμένη Τζένιφερ Άνιστον να είχε κρυφό ραντεβού με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Θερού.

Ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με το Entertainment Tonight, βγαίνει ραντεβού αλλά προσπαθεί να κρατήσει την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. “Επιλέγει ποιον θα δει αλλά συνεχίζει να βγαίνει ραντεβού” δήλωσε πηγή.

Μετά από έξι παιδιά και τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ έχει κάνει αλλαγές στη ζωή του. “Όταν χώρισαν περνούσε πολύ από τον χρόνο του στο σπίτι. Τον είχε πάρει πολύ από κάτω αυτό που είχε συμβεί. Έμενε σπίτι για πολλούς μήνες. Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να βγαίνει ξανά. Απολαμβάνει να βγαίνει με φίλους για φαγητό.

Μπραντ Πιτ Τζένιφερ Άνιστον

Μπραντ Πιτ: Η μητέρα του θέλει την Τζένιφερ Άνιστον

Δεν είναι έτοιμος για σοβαρή δέσμευση. Προσκαλεί τα ραντεβού του σπίτι και δεν βγαίνει ποτέ με γυναίκες έξω δημόσια. Ενώ έχει περάσει καιρός αισθάνεται ότι είναι ακόμα πολύ σύντομα”.

Οι φήμες θέλουν να είχε μυστική συνάντηση με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Άνιστον. Κάτι που ενθουσίασε τη μητέρα του. Οι δυο τους βρέθηκαν πολύ χαλαρά και είχαν πολλά να πουν. Φαίνονταν όπως τον παλιό καλό καιρό σύμφωνα με την πηγή που αποκάλυψε τη συνάντησή τους.

Μπραντ Πιτ Τζένιφερ Άνιστον

Η μητέρα μάλιστα του Μπραντ Πιτ θέλει πολύ να τους ξαναδεί μαζί. Ήταν πάντα μεγάλη θαυμάστρια της πρώην νύφης της. “Η μητέρα του Jane είχε πάντα στην καρδιά της την Τζένιφερ Άνιστον. Ακόμα και μετά το διαζύγιό τους κρατούσαν επαφή για χρόνια”.

“Μισούσε τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον οπότε χαίρεται που αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους. Χαίρεται πολύ που ήρθαν ξανά σε επαφή”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις