Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαμός με το σχόλιο του Κρις Μπράουν σε φωτογραφία της Ριάνα

Ριάνα

Μπορεί η Ριάνα να συγχώρησε τον Κρις Μπράουν μετά τον ξυλοδαρμό της, αλλά οι θαυμαστές της δεν δείχνουν να ακολουθούν το παράδειγμά της.

Ήταν πριν από λίγο καιρό που η Ριάνα δήλωνε πως θα νοιάζεται για πάντα τον Κρις Μπράουν. Το 2012 μάλιστα είχαν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αφήνοντας πίσω τις μνήμες του άγριου ξυλοδαρμού της.

Αυτή τη φορά ο Κρις Μπράουν βρέθηκε στο στόχαστρο των θαυμαστών της για το σχόλιό του σε φωτογραφία που ανέβασε η πρώην αγαπημένη του. Ο 28χρονος ράπερ εντυπωσιάστηκε από την εμφάνισή της με αποκαλυπτικό μπικίνι για το Crop Over Festival. Πόσταρε ένα emoticon που του έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω.

Αυτό βέβαια δεν βρήκε σε καμία περίπτωση σύμφωνους τους θαυμαστές της που δεν έχουν ξεχάσει τον άγριο ξυλοδαρμό της. Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά, με τους περισσότερους να τον χαρακτηρίζουν ακόμα πιο αηδιαστικό.

Ήμουν το κορίτσι που ένιωθε, όσο πόνο και αν είχε αυτή η σχέση, ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι είναι πιο δυνατοί από άλλους. Ίσως είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που δημιουργήθηκαν για να χειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. Ίσως είμαι ο άνθρωπος που είναι ο φύλακας άγγελός του. Να είμαι εκεί όταν δεν είναι δυνατός, όταν δεν τον καταλαβαίνει ο κόσμος, όταν χρειάζεται κάποιον να τον ενθαρρύνει με θετικό τρόπο και να πει τα σωστά πράγματα.

Ήμουν πολύ προστατευτική μαζί του. Ένιωθα ότι οι άνθρωποι δεν τον καταλαβαίνουν. Ακόμα και μετά… Αλλά ξέρεις, συνειδητοποιείς μετά από καιρό πως σε μια τέτοια κατάσταση είσαι ο εχθρός. Θέλεις το καλύτερο για αυτούς τους ανθρώπους αλλά αν τους υπενθυμίζεις διαρκώς τις αποτυχίες τους και τις κακές στιγμές στη ζωή τους ή είσαι πρόθυμη να ανεχτείς κάτι, σε υποβαθμίζουν. Γιατί ξέρουν ότι δεν αξίζεις αυτό που πρόκειται να σου δώσουν. Και αν το ανεχτείς, ίσως συμφωνείς πως το αξίζεις αυτό και τότε συνειδητοποίησα πως ήμουν χαζή που σκεφτόμουν ότι έχω φτιαχτεί για αυτό. Κάποιες φορές απλά πρέπει να φύγεις. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά ούτε εχθροί. Δεν μιλάμε πολύ πλέον. Θα τον νοιάζομαι μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω“, είχε δηλώσει στο Vanity Fair η Ριάνα.

Λίγο καιρό νωρίτερα, ο Κρις Μπράουν είχε μιλήσει για τον ξυλοδαρμό. “Ένιωθα γ@@@ο τέρας. Σκεφτόμουν την αυτοκτονία. Δεν κοιμόμουν, δεν έτρωγα. Απλά έπαιρνα ναρκωτικά”. Οι δυο τους προσπάθησαν να τα αφήσουν όλα πίσω και έδωσαν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους το 2012. Χώρισαν και πάλι λίγο καιρό αργότερα. Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν ακόμα και σήμερα ανοιχτούς λογαριασμούς.

Το χρονικό του άγριου ξυλοδαρμού της Ριάνα

Όπως είχε αποκαλύψει στο ντοκιμαντέρ “Chris Brown: Welcome to My Life”, το μοιραίο βράδυ ήταν έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στη Ριάνα. Αποφάσισε να είναι ειλικρινής και της μίλησε για τη σχέση που είχε με μια άλλη γυναίκα. Η Ριάνα ήταν εξαιρετικά ανασφαλής και τη μοιραία νύχτα η πρώην του Κρις Μπράουν βρέθηκε στο ίδιο πάρτι. Φρόντισε μάλιστα να πάει στο τραπέζι για να τον χαιρετίσει.

Η Ριάνα έκλαιγε ασταμάτητα, με τον Κρις Μπράουν να προσπαθεί να την ηρεμήσει και να φεύγουν με τη Λαμποργκίνι του. Ο καβγάς τους συνεχίστηκε στο αυτοκίνητο, με τον Κρις Μπράουν να ορκίζεται στη Ριάνα ότι δεν έχει μυστικά. Της έδωσε μάλιστα το κινητό του να το ψάξει. Η Ριάνα βρήκε ένα μήνυμά της. Τον ενημέρωνε πως θα βρίσκεται εκεί. Ήταν τότε που τα αίματα άναψαν, ο Κρις Μπράουν βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να χτυπά ανελέητα τη Ριάνα και να απειλεί μέχρι και να τη σκοτώσει.

Η Ριάνα κατάφερε τελικά να γλιτώσει από την ανεξέλεγκτη μανία του και να ειδοποιήσει τις αρχές. Οι φωτογραφίες της με μώλωπες στο πρόσωπο και σκισμένα χείλη έκαναν τον γύρο του κόσμου, με τον Κρις Μπράουν να καταδικάζεται από δικαστήριο του Λος Άτνζελες. 5 χρόνια υπό δικαστική επιτήρηση, συμμετοχή σε πρόγραμμα ενδοοικογενειακής βίας διάρκειας 52 εβδομάδων, προσφορά κοινωνικής εργασίας 72 ωρών και περιοριστικά μέτρα. Θα μπορούσε πλέον να βλέπει τη Ριάνα μόνο από μακριά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις