Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χαρές στο παλάτι! Βαφτίζεται ο μικρός πρίγκιπας Λούις

πρίγκιπας Λούις

Χαρές για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Βαφτίζεται ο μικρός πρίγκιπας Λούις.

Ο 11 εβδομάδων πρίγκιπας Λούις, πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, θα βαφτιστεί από τον αρχιεπίσκοπο του Canterbury, τον αιδεσιμότατο Justin Welby, στο βασιλικό παρεκκλήσι στο παλάτι του St James.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα είναι εκεί για τη μεγάλη μέρα του μικρότερου αδερφού τους.

Στη βάφτιση του μικρού πρίγκιπα Λούις θα είναι και η πρώτη φορά που θα βλέπουμε σε πλήρη απαρτία την πενταμελή οικογένεια.

Το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τον κατάλογο των προσκεκλημένων. Οι βασιλικές βαφτίσεις όμως συνήθως γίνονται σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Το παρών αναμένεται να δώσουν ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, η έγκυος αδερφή της Κέιτ, Πίπα Μίντλετον, και ο αδερφός τους Τζέιμς.

Στο ίδιο παρεκκλήσι βαφτίστηκε και η Μέγκαν Μαρκλ πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι τον Μάιο.

Έκπληξη ο νονός του πρίγκιπα Λούις

Οι νονοί του μικρού πρίγκιπα Λούις, που θα ανακοινωθούν λίγο πριν από τη βάφτιση, θα πάρουν μέρος σε μια παραδοσιακή ιδιωτική θρησκευτική τελετή που αρχίζει στις 4 το απόγευμα.

Υπάρχουν εικασίες πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα επιλέξουν για νονό τον γραμματέα του Miguel Head που αφήνει το πόστο του μέσα στον μήνα.

Υποψήφιοι νονοί είναι και τα ξαδέρφια του πρίγκιπα Γουίλιαμ, Peter Phillips, πριγκίπισσα Βεατρίκη και πριγκίπισσα Ευγενία ή η Lady Louise Mountbatten, μια κίνηση που θα χαροποιούσε τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο μικρός πρίγκιπας Λούις γεννήθηκε στις 23 Απριλίου, την Ημέρα του Αγίου Γεωργίου. Θα φορέσει τα βαφτιστικά που χρησιμοποιήθηκαν και για τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις