Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν: Τον ξεμπρόστιασε ο αδερφός του για να πάρει την εταιρεία!

Χάρβεϊ Γουάινστιν

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν που συνταράσσει το Χόλιγουντ. Ο αδερφός του Μπομπ Γουαϊνστάιν πίσω από τις αποκαλύψεις για να του πάρει την εταιρεία.

Άνθρωποι στο περιβάλλον του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν υποστηρίζουν ότι ήταν ο αδερφός του Μπομπ Γουαϊνστάιν που διέρρευσε τις αποκαλύψεις στους New York Times. Η διαρροή των σεξουαλικών παραπτωμάτων του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν ήταν μέρος σχεδίου του Μπομπ Γουαϊνστάιν για να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της κινηματογραφικής τους εταιρείας Weinstein Co.

Σε απάντηση αυτών των ισχυρισμών, ο Μπομπ Γουαϊνστάιν υποστήριξε ότι ο αδερφός του Χάρβεϊ Γουάϊνστάιν είναι ένας “πολύ άρρωστος άνθρωπος”. “Χρειάζεται άμεσα επαγγελματική βοήθεια”. Άνθρωποι κοντά στον Χάρβεϊ Γουάϊνστάιν δήλωσαν στο TMZ πως ο Μπομπ Γουαϊνστάιν και το υπόλοιπο συμβούλιο γνώριζαν τι συνέβαινε για χρόνια. Παρά την ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τρίτη ότι είχαν πλήρη άγνοια των ενεργειών του.


Έχουν μάλιστα μια FedEx απόδειξη που δείχνει ότι ο Μπομπ Γουαϊνστάιν έλαβε ένα προσωπικό αρχείο για τον αδερφό του Χάρβεϊ Γουάϊνστάιν πριν από 7 μήνες. Πιστεύουν ότι αυτό τον φάκελο διέρρευσε στους New York Times. Η διαρροή ήταν μέρος ενός καλά ενορχηστρωμένου σχεδίου για την απομάκρυνση του Χάρβεϊ Γουάϊνστάιν από την κινηματογραφική εταιρεία Weinstein Co. H Weinsten Co. ψήφισε την Κυριακή την απόλυση του Χάρβεϊ Γουάϊνστάιν. Αυτό 3 μόλις μέρες μετά τις τρομακτικές αποκαλύψεις που δημοσίευσαν οι Times.

Οι αδερφοί Χάρβεϊ και Μπομπ Γουαϊνστάιν είχαν από κοινού τη διοίκηση της κινηματογραφικής εταιρείας. Από την Κυριακή όμως τα ηνία του προέδρου πέρασαν αποκλειστικά στον Μπομπ Γουαϊνστάιν. Αρκετά μέλη του συμβουλίου παραιτήθηκαν μετά τις αποκαλύψεις.

Ο Μπομπ Γουαϊνστάιν απάντησε στις τελευταίες αξιώσεις. Χαρακτήρισε τον αδερφό του ως έναν “πολύ άρρωστο άντρα” που “απέδειξε ότι είναι παγκοσμίως ψεύτης”. “Ο αδερφός μου Χάρβεϊ είναι προφανώς ένας πολύ άρρωστος άντρας. Του έλεγα να αναζητήσει άμεση επαγγελματική βοήθεια γιατί το έχει ανάγκη. Οι τύψεις και η συγγνώμη του στα θύματα είναι κενές. Έχει αποδείξει στον κόσμο ότι είναι ψεύτης παγκόσμιας κλάσης και τώρα αντί να αναζητά βοήθεια, προσπαθεί να κατηγορήσει τους άλλους. Ο ισχυρισμός του είναι κατηγορηματικά αναληθείς από το Α ως το Ω. Προσεύχομαι να πάρει τη βοήθεια που χρειάζεται. Πιστεύω ότι αυτός είναι πίσω από όλες τις ιστορίες για να αποσπάσει την προσοχή από τη δική του αποτυχία να ζητήσει βοήθεια”.

Οι χειρονομίες και τα “λάθη” του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Στο μεταξύ, ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν έφυγε από το Λος Άντζελες προκειμένου να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ. Η σύζυγός του Georgina Chapman εξέδωσε ανακοίνωση την Τρίτη πως τον εγκαταλείπει.

Φωτορεπόρτερ τον απαθανάτισαν τη στιγμή έφευγε από το σπίτι της κόρης του για να επιβιβαστεί σε ιδιωτικό τζετ και να πετάξει σε κλινική το απόγευμα της Τετάρτης. “Παιδιά, δεν είμαι καλά, αλλά προσπαθώ. Πρέπει να πάρω βοήθεια. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο”, είπε στους φωτογράφους.

Οι δηλώσεις του μετά από καταγγελίες 30 γυναικών στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση. “Ξέρετε, όλοι κάνουμε λάθη. Ελπίζω σε μια δεύτερη ευκαιρία”.

Θα μπει σε κλινική αποκατάστασης στην Αριζόνα όπου πιστεύεται ότι κοστίζει πάνω από 40.000 δολάρια τον μήνα. Στην ίδια κλινική είχε εισαχθεί και ο Tiger Woods. Φέρεται να τσακώθηκε με την κόρη του και να προσπάθησε να πάρει το αυτοκίνητο ενός ξένου όταν εκείνη τηλεφώνησε τις αρχές για να ενημερώσει πως είναι αυτοκτονικός.

Λίγο αργότερα φωτογραφήθηκε να κάνει χειρονομίες στους φωτογράφους καθώς έμπαινε στο γραφείο του δικηγόρου του. Επέστρεψε και πάλι σπίτι της κόρης του στο Λος Άντζελες λίγο πριν φύγει για να εισαχθεί στην κλινική αποτοξίνωσης μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες τουλάχιστον 30 γυναικών.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις