Κόσμος

Το χαβά τους οι Τούρκοι στο Αιγαίο – Δεκάδες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου

Στις κάλπες ο Ερντογάν - παραβιάσεις τα "γεράκια". Οι Τούρκοι συνεχίζουν τον "χαβά" τους στο Αιγαίο.

Συνολικά τέσσερα αεροσκάφη, μεταξύ αυτών ένα κατασκοπευτικό και ένα ελικόπτερο, προχώρησαν σε δεκάδες παραβιάσεις του Ελληνικού Εναέριου Χώρου.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δε μπορώ χωρίς χάπια» - Συγκλονίζει ο συγγραφέας του «Γόμορρα», Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Όσοι με κατηγορούν ότι ρεζίλεψα την Νάπολη, θα έπρεπε να προβληματιστούν: αφού την ρεζίλεψα, για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν να την επισκεφθούν απ' όλη την Ιταλία;»
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο