Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Χίλαρι Κλίντον η ατσούμπαλη! Και διάστρεμμα στο χέρι μετά τη διπλή τούμπα στην Ινδία

Χίλαρι Κλίντον τούμπα

Η Ινδία δεν “πάει” καθόλου στη Χίλαρι Κλίντον. Μετά τα στραβοπατήματα στα σκαλιά, που λίγο έλειψε να τη στείλουν φαρδιά πλατιά στο έδαφος, έπαθε διάστρεμμα στο χέρι της.

Δεν έχει γίνει σαφές αν ο τραυματισμός στο χέρι της Χίλαρι Κλίντον ήταν προκλήθηκε τη στιγμή που πήγε να πέσει δύο φορές στα σκαλοπάτια. Έβαλε το χέρι της για να στηριχτεί στους ανθρώπους που ήταν γύρω της.

Μετά πάντως και τον νέο τραυματισμό της ακύρωσε αρκετές προγραμματισμένες επισκέψεις. Οι γιατροί που την εξέτασαν στο Umaid Bhawan Palace διαπίστωσαν ότι έπαθε διάστρεμμα και τη συμβούλεψαν να ξεκουραστεί.

Ενώ ακύρωσε την εμφάνισή της στο Mehrangarh Fort, μπορεί να το επισκεφθεί το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμά της θα παραμείνει στο Mihir Garh και θα φύγει για Δελχί το πρωί της Πέμπτης.

Από ατύχημα σε ατύχημα η Χίλαρι Κλίντον

Ο τραυματισμός της έρχεται πέντε μήνες αφότου έσπασε το δάχτυλο του ποδιού της σε μια πτώση στο Λονδίνο. Μόνο που σε αυτό το διπλό στραβοπάτημά της στα πέτρινα σκαλοπάτια του ανακτόρου Jahaj Maha ήταν μπροστά οι κάμερες.

Ήταν οι βοηθοί της Χίλαρι Κλίντον που την κράτησαν και απέτρεψαν την πτώση της τελευταία στιγμή. Και μάλιστα δύο φορές σε λίγα δευτερόλεπτα. Μετά το δεύτερο στραβοπάτημα μάλιστα η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πέταξε τα σανδάλια της και κατέβηκε τα σκαλιά χωρίς πρόβλημα.

Η Χίλαρι Κλίντον βρίσκεται στην Ινδία για την προώθηση του νέου της βιβλίου “What Happened”. Εξηγεί τους λόγους που έχασε στις εκλογές του 2016.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις