Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Χίλαρι “θάβει” Τραμπ παρέα με τους… δικούς του! Γκάλοπ δυσαρέσκειας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Έναν πρωτότυπο τρόπο σκαρφίστηκε η Χίλαρι Κλίντον για να υπονομεύσει τον μεγάλο της αντίπαλο για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ! Βάζει τους… δικούς του να κάνουν τη “βρωμοδουλειά”!

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το χρίσμα, Ντόναλντ Τραμπ, είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να “κατέβει” στην κούρσα της διαδοχής του Μπαράκ Ομπάμα, αφού όλοι οι αντίπαλοί του στην εσωκομματική “μάχη” εγκατέλειψαν τον προεκλογικό αγώνα!

Ωστόσο αυτό δεν αρέσει σε… πάρα πολλούς στους κόλπους των Ρεπουμπλικάνων, με “δυνατά” ονόματα να εκφράζουν ανοιχτά την δυσαρέσκειά τους για τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ που… θα στείλουν στην προεκλογική αρένα.

Η Χίλαρι Κλίντον, λοιπόν, επίσης φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τους δυσαρεστημένους Ρεπουμπλικανούς υπέρ της!

Αντί να υπονομεύει η ίδια τον εκκεντρικό μεγιστάνα, που δε σταματά να προκαλεί με τις ακραίες θέσεις του, έχει δημιουργήσει μία φόρμα σο επίσημο site της και αναφέρει: “Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ να γίνει Πρόεδρος. Αν είστε Ρεπουμπλικανοί που δεν μπορούν να υποστηρίξουν τον Τραμπ, μοιραστείτε το γιατί“!

Βάζοντας κανείς κάποια στοιχεία, μπορεί ελεύθερα να… θάψει τον Τραμπ υπέρ της Κλίντον!

Φωτό από hillaryclinton.com

Εδώ να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χίλαρι Κλίντον χρησιμοποιεί τον… Δούρειο Ίππο των Ρεπουμπλικάνων εναντίον του Τραμπ, αφού μόλις χθες, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματός του να τον κάνουν… κομματάκια!

Δείτε το

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε