Κόσμος

Θα πέθαινε τον νεκροθάφτη: Ξύπνησε από το φέρετρο και ρώτησε “που είμαι;”!

Σε κατάσταση σοκ ο υπεύθυνος γραφείου τελετών μετά το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην πόλη Gelsenkirchen στη Γερμανία.

Μια 92χρονη γυναίκα είχε μεταφερθεί στο γραφείο τελετών Munstermann, καθώς είχε δηλωθεί νεκρή από γιατρό σε οίκο ευγηρίας.

Όταν ετοίμαζαν την κηδεία, έπαθε σοκ όταν σήκωσε το καπάκι από το φέρετρο και ρώτησε “που είμαι;”.

Ενώ ήταν ξαπλωμένη στο φέρετρο και με τα μάτια ανοιχτά, ο υπεύθυνος έλεγξε τον παλμό της και κάλεσε ασθενοφόρο που έσπευσε στο γραφείο τελετών και μετέφερε τη γυναίκα σε τοπικό νοσοκομείο.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα στον οίκο ευγηρίας και τον γιατρό που ανακήρυξε νεκρή την 92χρονη το βράδυ της Κυριακής.

“Είναι φοβερό και ανεξήγητο. Μας επικρίνουν όλοι”, σημείωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής του οίκου ευγηρίας Lother Burger.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ «συγκρατήθηκε» από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και το Ομάν για να μην επιτεθεί στο Ιράν
«Κατέβαλαν εντατικές διπλωματικές προσπάθειες την τελευταία στιγμή για να πείσουν τον Τραμπ να δώσει στο Ιράν μία ευκαιρία για να δείξει τις καλές του προθέσεις»
Ντόναλντ Τραμπ