Site icon NewsIT

Χωρίς κόσμο το ντιμπέιτ Μπάιντεν και Σάντερς λόγω κορονοϊού

12.03.2020 | 20:52
Χωρίς κόσμο το ντιμπέιτ Μπάιντεν και Σάντερς λόγω κορονοϊού

FILE PHOTO: FILE PHOTO: Democratic 2020 U.S. presidential candidates Senator Bernie Sanders shakes hands with former Vice President Joe Biden after the tenth Democratic 2020 presidential debate at the Gaillard Center in Charleston, South Carolina, U.S. February 25, 2020. REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Η τηλεμαχία ανάμεσα στον Τζο Μπάιντεν και τον Μπέρνι Σάντερς θα γίνει χωρίς κοινό όπως αποφάσισε η Εθνική Επιτροπή του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ λόγω κορονοϊού.

«Ως μέτρο προφύλαξης και για τον περιορισμό των ταξιδιών σε όλη την χώρα, όλα τα μέρη αποφάσισαν το ντιμπέιτ της Κυριακής στα στούντιο του CNN στην Ουάσινγκτον να διεξαχθεί χωρίς κοινό», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής του κόμματος. Αρχικά το ντιμπέιτ επρόκειτο να διεξαχθεί στην Αριζόνα.

Η απόφαση αυτή ελήφθη κατόπιν αιτήματος των προεκλογικών ομάδων του Μπάιντεν και του Σάντερς, καθώς οι υγειονομικοί αξιωματούχοι συνιστούν στους πολίτες να αποφεύγουν μεγάλες συναθροίσεις και καθώς μεγάλες εκδηλώσεις συνεχίζουν να ακυρώνονται.

Και οι δύο προεκλογικές ομάδες ακύρωσαν τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις στο Οχάιο την Τρίτη το βράδυ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version