Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια για τη Μέγκαν Μαρκλ [pics, vids]

Μέγκαν Μαρκλ βασιλική οικογένεια

Με ένα μπεζ παλτό, ένα καφέ καπέλο και ασορτί ψηλές μπότες, η Μέγκαν Μαρκλ έγινε η πρώτη αρραβωνιαστικιά μέλους της βασιλικής οικογένειας που βρέθηκε τα Χριστούγεννα στη λειτουργία στο Σάντρινγχαμ. Χωρίς… κόπο, ως new entrance, “κέρδισε” τις εντυπώσεις από την εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλεντον. Ακόμη και από τη Βασίλισσα Ελισάβετ…

Η Μέγκαν Μαρκλ, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Χάρι έχει γίνει το αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Για τα μάτια της 36χρονης Αμερικανίδας (που θα πάρει τη βρετανική υπηκοότητα για να παντρευτεί τον πρίγκιπά της) εκατοντάδες άνθρωποι στάθηκαν έξω από την εκκλησία του Σάντρινγκχαμ για να τη δουν.

Κι εκείνη, δεν τους χάλασε χατίρι. Κρατώντας τον πρίγκιπα Χάρι αγκαζέ “έσπασε” το πρωτόκολλο κι έγινε η πρώτη μέλλουσα σύζυγος βασιλικού μέλους που κάνει Χριστούγεννα με τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, δεν είχαν κανένα… θέμα να “παραβιάσουν” το πρωτόκολλο που θέλουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μην… αγγίζονται δημοσίως.

Και φαίνεται ότι παρέσυραν τους Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλεντον. Που έφτασαν (μαζί με τον Χάρι και τη Μέγκαν) στην εκκλησία και κρατιούνταν από το χέρι.

Τι φόρεσαν Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον

Το μπεζ παλτό του οίκου Sentaler που επέλεξε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ κόστισε 986 λίρες. Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έμοιαζε να μην έχει καθόλου άγχος. Χαμογελούσε συνέχεια και συζητούσε συνεχώς. Και καθόλου δεν την ένοιαζε που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της.

Δίπλα της (σ.σ. οι δυο φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί) η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε ένα καρό παλτό Μίου Μίου αξίας 2.655 λιρών και μαύρο γούνινο καπέλο.

 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βασίλισσα φυσικά έφτασε στην εκκλησία τελευταία απ’ όλους. Και μάλιστα όχι με τα πόδια, αλλά με αυτοκίνητο. Ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, είχε φτάσει νωρίτερα μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα.

Με πληροφορίες από Daily Mail
Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις