Κόσμος

“Χρυσός” ο δίσκος των Scorpions από την Αθήνα

Ο δίσκος των Scorpions με την live εμφάνισή τους στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο θέατρο Λυκαβηττού στις 11,12 και 14 Σεπτεμβρίου, έγινε “χρυσός”.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι θαυμαστές του συγκροτήματος επιβράβευσαν τον δίσκο MTV Unplugged «Live in Athens» και η επίσημη απονομή δίσκου πραγματοποιήθηκε στο Füssen της Γερμανίας.

Εκτός από τους Scorpions, χρυσό δίσκο έλαβε από τα χέρια του Προέδρου της Sony Γερμανίας και ο Έλληνας παραγωγός και promoter Τάσος Αλεξόπουλος, καθώς ήταν ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκαν για να στήσει την παραγωγή για τις συναυλίες στο Λυκαβηττό, αλλά και την ηχογράφηση και τα γυρίσματα για το MTV Unplugged «Live in Athens», που κυκλοφόρησε σε CD και DVD σε 52 χώρες.

«Χωρίς τον Τάσο, η παραγωγή δεν θα είχε αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα και τον ευχαριστούμε πολύ», είπε ο πρόεδρος της Sony Γερμανίας Willy Ehmann, ενώ δεν έλειψαν οι φιλοφρονήσεις και οι ζεστές αγκαλιές από τους Scorpions, από τους σουηδούς παραγωγούς του δίσκου, αλλά και πολλά μέλη του MTV. Όλοι τους ήταν στην Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ μίλησαν για τις αξέχαστες μέρες που έζησαν στην χώρα μας.

Ο Τάσος Αλεξόπουλος είναι χρόνια ο παραγωγός των συναυλιών των Scorpions στην Ελλάδα και προσωπικός φίλος του συγκροτήματος. Όταν έλαβε τον χρυσό δίσκο είπε: «Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνετε. Είμαι κι εγώ περήφανος γι’ αυτή την παραγωγή που στήθηκε με πολύ αγάπη από εμένα και όλους τους συνεργάτες μου και σας υπόσχομαι ότι στην Ελλάδα θα κάνουμε πάντα για εσάς κάτι ξεχωριστό. Να ξέρετε ότι στην Ελλάδα θα έχετε πάντα το πιο θερμό κοινό σας.».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κρεμλίνο για τους S-400: Πρόκειται για πολύ ευαίσθητο ζήτημα, είμαστε σε επαφή με την Τουρκία
Ο Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε επίσης πως το Κρεμλίνο θεωρεί ότι η Ουκρανία δεν επιθυμεί συνομιλίες αυτήν την στιγμή και για τον λόγο αυτόν η Μόσχα συνεχίζει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας
Κρεμλίνο