Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Χτύπησε μέχρι θανάτου τον θετό του γιο! Απαρηγόρητη η μητέρα – Έγκυος στο παιδί του

Χτύπησε μέχρι θανάτου τον θετό του γιο! Απαρηγόρητη η μητέρα – Έγκυος στο παιδί του

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 21χρονος Joshua Richards. Κατηγορείται για τη δολοφονία του 3χρονου θετού του γιου Brentley Gore.

Ο 21χρονος, γιος του αρχηγού αστυνομίας του Carrollton, ξέσπασε σε δάκρυα στην πρώτη εμφάνιση στο δικαστήριο όπου κατηγορήθηκε για τον θάνατο του 3χρονου θετού του γιου.

Ο Joshua Richards έκλαιγε απαντώντας στις ερωτήσεις του δικαστή μετά τη δολοφονία του θετού του γιου την Κυριακή.

Επικαλείται τυχαία πτώση

Ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε πως ο θάνατος του 3χρονου Brentley Gore είναι αποτέλεσμα τυχαίας πτώσης. Υποστήριξε πως του έπεσε από τα χέρια ενώ η γυναίκα του κοιμόταν.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του στη Γεωργία μετά από κλήση που δέχτηκε για ένα τραυματισμένο παιδί. Ήταν η μητέρα του 3χρονου Brentley Gore που τους κάλεσε σε κατάσταση πανικού.

Κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της επίθεσης του 21χρονου με ζώνη στον θετό του γιο. Επικοινώνησε με τις αρχές όταν διαπίστωσε τα τραύματά του στο κεφάλι και δεν μπορούσε να τον ξυπνήσει το πρωί.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, καθώς είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα κρανίου, έγινε αερομεταφορά του 3χρονου αγοριού σε νοσοκομείο της Ατλάντα.

Ο Brentley υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση την Πέμπτη για να αφαιρεθεί τμήμα του διαλυμένου κρανίου του. Ήλπιζαν να ανακουφιστεί μέρος της πίεσης από το πρήξιμο του εγκεφάλου του.

Το αγοράκι υπέκυψε στα τραύματά του την Κυριακή, με τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως το χτυπούσε με ζώνη ο πατριός του.

Η απαρηγόρητη μητέρα, που είναι δύο μηνών έγκυος στο παιδί του, είχε παντρευτεί τον 21χρονο πριν από 8 μήνες.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις