Κόσμος

Υεμένη: Persona non grata o εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Το υπουργείο Εξωτερικών της Υεμένης κήρυξε σήμερα τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα persona non grata, υποστηρίζοντας ότι προέβη σε άδικες δηλώσεις, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων που ελέγχεται από την υεμενίτικη κυβέρνηση, η οποία υποστηρίζεται από μια συμμαχία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Saba Net (sabanew.net), μια πηγή στην κυβέρνηση εξήγησε ότι ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας «απώλεσε τον επαγγελματισμό του και είναι πλέον ανεπιθύμητο πρόσωπο» στη χώρα.

Δεν είναι σαφές σε ποιον εκπρόσωπο αναφέρεται η κυβέρνηση του προέδρου Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι, ή το πού εδρεύει.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάρκο Ρούμπιο: «Πολύ μεγάλη πρόοδος για την ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας – Έχουμε ένα θεμελιώδες κείμενο»
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μάρκο Ρούμπιο όμως τόνισε ότι χρειάζεται χρόνος για τις διαπραγματεύσεις και πρέπει να επιλυθούν κάποια μικρά ζητήματα
Ο Μάρκο Ρούμπιο στη Γενεύη 13