Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Yπάλληλοι της χρονιάς! Το δώρο που συγκινεί το ίντερνετ! [vid]

Yπάλληλοι της χρονιάς! Το δώρο που συγκινεί το ίντερνετ! [vid]

Φαίνεται πως όσο πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων τόσο περισσότερο μας αγγίζει το εορταστικό πνεύμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα και οι υπάλληλοι του Best Buy στο Long Island που θέλησαν να κάνουν χαρούμενο έναν συμπολίτη τους και πλέον έχουν γίνει viral σε όλο τον κόσμο.

Οι υπάλληλοι είχαν παρατηρήσει έναν νεαρό που πήγαινε καθημερινά στο κατάστημα για να παίξει WiiU που είχε στηθεί για τους πελάτες. Αποφάσισαν να βάλουν όλοι χρήματα και να του αγοράσουν την κονσόλα για να μπορεί να παίζει από την άνεση του σπιτιού του.

Ο νεαρός έμεινε άφωνος από την ευγενική χειρονομία τους. “Πραγματικά είναι ένα χριστουγεννιάτικο δώρο, ένα πρώιμο χριστουγεννιάτικο δώρο. Δεν χρειάζεται να είσαι εδώ, μπορείς να πας σπίτι και να παίξεις”, του είπε ο υπάλληλος που τον πλησίασε.

Την επόμενη μέρα ο νεαρός επέστρεψε στο κατάστημα με τη μητέρα του που ευχαρίστησε το προσωπικό και τους ενημέρωσε πως ο γιος της αγαπά πολύ το δώρο του.

Ο Rahiem Storr ανέβασε το βίντεο στο YouTube και πήγε τον νεαρό σπίτι του για να βεβαιωθεί πως θα φτάσει ασφαλής. “Απλά είδα ένα κομμάτι του εαυτού μου στον νεαρό. Όταν ήμουν παιδιά συνήθιζα να πηγαίνω πολύ στα καταστήματα. Η μητέρα μου δεν μπορούσε πραγματικά να μου αγοράσει κάποια πράγματα. Αν μπορούμε να δώσουμε κάτι, γιατί όχι;”, δήλωσε στο ABC7NY.

Πηγή: TheLadBible

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε