Κόσμος

Καυτές λεπτομέρειες από την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για την…”ανατομία” του Τραμπ – “Είναι σαν μανιτάρι”

Δεν ξέρουμε κατά πόσο το ήθελε το κοινό ή όχι, ωστόσο η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πριν από δέκα χρόνια, περιγράφει χωρίς περιστροφές, με ωμό τρόπο την... ανατομία του αμερικανού προέδρου, όπως αποδεικνύεται στα αποσπάσματα της αυτοβιογραφίας της, που δημοσίευσε σήμερα ο βρετανικός Guardian.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Πρόκειται πιθανόν για τη λιγότερο εντυπωσιακή σεξουαλική σχέση που είχα ποτέ, όμως ξεκάθαρα εκείνος δεν συμμεριζόταν αυτήν την άποψη» λέει η Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου, με τίτλο “Full Disclosure”.

Σαν… μανιτάρι

Η πορνοστάρ αφηγείται την ιστορία της χρησιμοποιώντας πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την ανατομία του προέδρου. Οι περιγραφές της περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μια αναφορά στον χαρακτήρα του βιντεοπαιχνιδιού “Mario Kart”, που έχει τη μορφή μανιταριού. Τα σχόλια της ήδη σαρώνουν την τουιτόσφαιρα και βρίσκονται μεταξύ των πλέον δημοφιλών θεμάτων στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης στις ΗΠΑ.

Η Στόρμι Ντάνιελς υποστηρίζει ότι σύναψε σεξουαλικές σχέσεις με τον Τραμπ το 2006, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του μικρότερου παιδιού του επιχειρηματία, του Μπάρον, κι ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ.

Η δήλωση Κόεν που “καίει” τον Τραμπ

Ο πρώην δικηγόρος του, Μάικλ Κόεν, παραδέχθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης ότι πλήρωσε τη Στόρμι Ντάνιελς 130.000 δολάρια έπειτα από εντολή του Ντόναλντ Τραμπ για να εξαγοράσει τη σιωπή της πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επιμένει να αρνείται ότι είχε σχέσεις με την πορνοστάρ.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Στόρμι Ντάνιελς Μάικλ Αβενάτι υπεραμύνθηκε της έκδοσης του βιβλίου της πελάτισσάς του, τονίζοντας ότι το σημαντικότερο δεν είναι οι περιγραφές της φερόμενης σχέσης τους.

«Πρόκειται για την περιγραφή της ζωής της και του ρόλου της σύγχρονης γυναίκας που δεν φοβάται να πει την αλήθεια μπροστά στην εξουσία» έγραψε σε μήνυμα στο Twitter.

Η κυκλοφορία του “Full Disclosure”, που αναμένεται την 2α Οκτωβρίου, ακολουθεί εκείνη του βιβλίου του δημοσιογράφου Μπομπ Γουντγουόρντ, ο οποίος περιγράφει μια προεδρία Τραμπ βυθισμένη στο χάος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στην Πολωνία: Με στρατιωτική στολή και βαρύ οπλισμό ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στην Κρακοβία
Σύμφωνα με τις αρχές είχε ακροδεξιές και υπερεθνικιστικές απόψεις, ενώ μετά την επίθεση τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ένοπλη επίθεση στην Κρακοβία
Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε τον παλαιστή του ΜΜΑ, Ντέινα Γουάιτ, για εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου – «Σε παρακαλώ, δέξου»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι πρότεινε τη θέση στον διευθυντή του χώρου των μικτών πολεμικών τεχνών και «βίαιο μαχητή», ο οποίος ωστόσο απέρριψε την πρόταση
Dana White και Donald Trump
Μακελειό στην Πολωνία: 25χρονος ακροδεξιός με «υπερεθνικιστικές» απόψεις ο δράστης – Ακόμη τρεις νεκροί εντοπίστηκαν σπίτι του
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων από τους πυροβολισμούς στην Πολωνία - Ο δράστης φέρεται να σκότωσε την οικογένειά του πριν ανοίξει πυρ στην καρδιά της Κρακοβίας
Πολωνία
27
«Όχι» στον Νετανιάχου - Ο πρόεδρος Χέρτζογκ θα δώσει εντολή στον Άιζενκοτ για τον σχηματισμό κυβέρνησης στο Ισραήλ
Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Νετανιάχου θα λάβει επίσημα την εντολή στις 8 Νοεμβρίου και θα έχει 28 ημέρες για να σχηματίσει κυβέρνηση, με δυνατότητα παράτασης 14 ημερών
Άιζενκοτ και Νετανιάχου 8
Σφοδρή επίθεση Νετανιάχου κατά των αραβικών κομμάτων - «Το ενδεχόμενο συμμαχίας με ισλαμιστές θα διαλύσει το Ισραήλ»
Μετά τις βουλευτικές εκλογές της 27ης Οκτωβρίου, ο Ισραηλινός πρόεδρος, Ισαάκ Χέρτζογκ αναμένεται να ανακοινώσει σε ποιον θα δώσει διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
Μπέντζαμιν Νετανιάχου