Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Υπνοβάτησε στον θάνατο η μικρή Alesha;

Υπνοβάτησε στον θάνατο η μικρή Alesha;

Έχουν περάσει λίγες ώρες αφότου οι αρχές εντόπισαν το άψυχο κορμάκι της μικρής Alesha 2,5 ώρες μετά την εξαφάνισή της.

Μετά τα τραγικά νέα φίλοι της οικογένειας είπαν ότι η μικρή Alesha ήταν επιρρεπής στην υπνοβασία. Η 6χρονη Alesha MacPhail εξαφανίστηκε από το σπίτι των παππούδων της Calum MacPhail και Angela King κοντά στο Rothesay, στο Isle of Bute. Βρέθηκε νεκρή 2,5 ώρες αργότερα στην περιοχή ενός εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου.

Ο συντετριμμένος πατέρας της μικρής Alesha πήγε υποβασταζόμενος από τη σύντροφό του Toni McLachlan στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η κορούλα του. Ο 25χρονος λύγισε μπροστά στη θέα από τα λουλούδια που είχαν αφήσει οι συγκλονισμένοι ντόπιοι. Λύγισε διαβάζοντας τα μηνύματα που είχαν αφήσει στη μνήμη της μικρής του Alesha.

Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει πώς πέθανε η Alesha αλλά οι ντόπιοι αναφέρουν ότι η 6χρονη υπνοβατούσε. “H Alesha ήταν ένα όμορφο κορίτσι. Την είδα μαζί με τη γιαγιά της Angie στο λεωφορείο το βράδυ πριν εξαφανιστεί. Είναι όμορφη οικογένεια και πολύ γνωστή στο νησί. Δεν είναι σαφές τι έγινε αλλά ξέρω πως η Alesha υπνοβατούσε”.

Η μικρή Alesha έμενε με τους γονείς του πατέρα της όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της από το σπίτι. Η γιαγιά της Angela King απηύθυνε έκκληση για βοήθεια από τα μέλη της κοινότητας. Γείτονες και φίλοι άρχισαν να ψάχνουν την 6χρονη. Το άψυχο κορμάκι της βρέθηκε περίπου μισό μίλι από το σπίτι των παππούδων της.

Η μητέρα έμαθε τα τραγικά νέα από το facebook

Μια ώρα μετά τα τραγικά νέα η μητέρα της μικρής Alesha, Georgina Lochrane δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. “Ας μου πει κάποιος τι συμβαίνει, είναι η κόρη μου” έγραφε στο ποστ της Angela King η 23χρονη μητέρα. “Angela απάντησέ μου τώρα. Αυτή είναι η κόρη μου”.

Οι χρήστες του facebook ήταν εξοργισμένη που η 23χρονη μητέρα δεν είχε πάρει καμία απάντηση στις αγωνιώδεις ερωτήσεις της. “Απίστευτα απογοητευμένη που η μητέρα αυτού του κοριτσιού έπρεπε να μάθει ότι το κοριτσάκι της αγνοείται και στη συνέχεια να μαθαίνει ότι πέθανε στο facebook. Λυπάμαι για σένα Genie Lochrane. Δεν ξέρω εσένα ή την οικογένειά σου αλλά έπρεπε να μάθεις τα τραγικά νέα από πρώτο χέρι και όχι από το facebook. Ο Θεός να σε ευλογεί”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις