Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Υπό την προστασία της Κέιτ Μίντλετον τίθεται η Βασιλική Φωτογραφική Εταιρεία

Υπό την προστασία της Κέιτ Μίντλετον τίθεται η Βασιλική Φωτογραφική Εταιρεία

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, θα έχει πλέον υπό την αιγίδα της την Βασιλική Φωτογραφική Εταιρεία.

Όπως ανακοινώθηκε, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου μεταβίβασε στην Κέιτ Μίντλετον την πατρωνία της στη Βασιλική Φωτογραφική Εταιρεία (Royal Photographic Society). Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ είχε αυτόν τον ρόλο επί 67 χρόνια.

Η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε την Εταιρεία κατά τη διοργάνωση εργαστηρίου φωτογραφίας σε συνεργασία με την Action for Children, οργάνωση που επίσης είναι υπό την προστασία της.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, συναντήθηκε με παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα, στα οποία διδάσκονται τις βασικές αρχές της φωτογραφίας.

Η Δούκισσα ενδιαφέρεται εδώ και πολλά χρόνια για τη φωτογραφία και θέτοντας τη Βασιλική Φωτογραφική Εταιρεία υπό την προστασία της θα τονίσει περαιτέρω τον ευεργετικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει η τέχνη και η δημιουργικότητα στη συναισθηματική ευεξία, ιδιαίτερα των παιδιών και των νέων, σύμφωνα με το βασιλικό δελτίο Τύπου.

“Είναι τεράστια τιμή να έχουμε τη Δούκισσα υποστηρίκτριά μας κυρίως με δεδομένο το προσωπικό της ενδιαφέρον για τη φωτογραφία” δήλωσε ο Μάικ Τέιλορ, γενικός διευθυντής της Royal Photographic Society. Γνωρίζουμε ότι η φωτογραφία και οι δημιουργικές αναζητήσεις έχουν τόσο θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους όλων των ηλικιών και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Δούκισσα, ανέφερε.

Η Κέιτ Μίντλετον υποστηρίζει ένθερμα τις τέχνες. Έχει θέσει υπό την αιγίδα της την Εθνικής Πινακοθήκη και το Μουσείο Victoria and Albert και έχει δημοσιεύσει πολλά από τα δικά της φωτογραφικά πορτρέτα του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σαρλότ και του πρίγκιπα Λούις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις