Κόσμος

Ζελένσκι – Ερντογάν την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη: Στο επίκεντρο ο πόλεμος και τα σιτηρά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα συναντηθεί την Παρασκευή (08.03.2024) στην Κωνσταντινούπολη με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Την είδηση γνωστοποίησε η τουρκική προεδρία σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.

Την Κωνσταντινούπολη θα επισκεφθεί την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπου θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσαν η τουρκική προεδρία και το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν οι εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου, η πρωτοβουλία εξαγωγής ουκρανικών σιτηρών μέσω της Μαύρης Θάλασσας και οι διμερείς σχέσεις, ανέφερε η τουρκική προεδρία σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χεζμπολάχ δέχτηκε την αμερικανική πρόταση για «αμοιβαία παύση των επιθέσεων» με το Ισράηλ – Η ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Λίβανο
«Τα ισραηλινά πλήγματα στην Νταχίγια θα παύσουν, σε αντάλλαγμα για τη δέσμευση της Χεζμπολάχ να απέχει από επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ»
Ντόναλντ Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ: Οι συνομιλίες με το Ιράν «συνεχίζονται με ταχύ ρυθμό»
Ο Τραμπ αρχικά δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν το Ιράν σταματήσει τις διαπραγματεύσεις, αλλά επικοινώνησε με τον Νετανιάχου και την Χεζμπολάχ που από κοινού συμφώνησαν να σταματήσουν οι επιθ΄σεις στον Λίβανο
Ντόναλντ Τραμπ