Κόσμος

Ζελένσκι προς τους ηγέτες στην Πράγα: Θέλουμε όπλα «για να μη φτάσουν τα ρωσικά άρματα στη Βαρσοβία ή την Πράγα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε από τους Ευρωπαίους ηγέτες όπλα για να εμποδίσουν «τα ρωσικά άρματα να πάνε στη Βαρσοβία ή την Πράγα», επτά μήνες μετά τη ρωσική εισβολή στη χώρα του.

«Πρέπει να τιμωρηθεί ο επιτιθέμενος», είπε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του προς τους 44 ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών που συγκεντρώθηκαν στην Πράγα.

«Αυτόν τον πόλεμο πρέπει να τον κερδίσουμε τώρα, ώστε ο ρωσικός στόλος να μην μπορέσει να μπλοκάρει άλλα λιμάνια στη Μαύρη Θάλασσα, τη Μεσόγειο ή σε οποιαδήποτε άλλη θάλασσα. Ώστε τα ρωσικά άρματα να μην φτάσουν στη Βαρσοβία ή την Πράγα», πρόσθεσε ο Ζελένσκι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πώς να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ»: Το Ιράν δημοσίευσε βίντεο και «υποδεικνύει τις αδυναμίες» της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ
Ιρανικό μέσο που συνδέεται με τους Φρουρούς της ισλαμικής Επανάστασης δημοσίευσε βίντεο στο οποίο καλεί τους «αγωνιστές της ελευθερίας» να σκοτώσουν τη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ