Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζήλεια Ιμπραΐμοβιτς για την γκολάρα του Ρονάλντο [vids]

Ρονάλντο

Τι και αν όλος ο κόσμος υποκλίθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο για το γκολ εναντίον της Γιουβέντους; Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε αντίθετη άποψη και έβγαλε ζήλεια.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν έκρυψε τη ζήλεια του και υπονόησε ότι το δικό του γκολ για τους LA Galaxy ήταν καλύτερο από αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στη Γιουβέντους για το Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε το λιθαράκι του στη νίκη της Ρεάλ επί της Γιουβέντους με 3-0 πετυχαίνοντας δύο γκολ. Το δεύτερο με ανάποδο ψαλίδι έκανε μάλιστα ακόμα και τους οπαδούς της Γιουβέντους να τον καταχειροκροτήσουν.

Ζήλεια Ιμπραίμοβιτς για Ρονάλντο

Δεν ήταν όμως όλοι τόσο ενθουσιασμένοι με την προσπάθειά του. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μάλιστα σχολίασε πως “ήταν ένα καλό γκολ, αλλά θα έπρεπε να το δοκιμάσει από τα 40 μέτρα”.

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θέλησε να αυτοαποθεωθεί για το γκολ που πέτυχε από αυτή την απόσταση το Σαββατοκύριακο στο ντεμπούτο του με τους LA Galaxy. (Δες στο 3:22).

https://www.youtube.com/watch?v=JwFgnGqMTws

“Είμαι ακόμα jetlagged. Ήμουν εδώ γαι τέσσερις μέρες προσπαθώντας να περάσω τις μέρες με όση ενέργεια είχα. Αλλά οι άνθρωποι με πλησίαζαν και μου έλεγαν για το πόσο τρελό γκολ έβαλα και ότι ήταν τρελό παιχνίδι. Οπότε απλά νιώθω χαρούμενος και ευπρόσδεκτος”.

https://www.youtube.com/watch?v=CqGPOhMTsNM

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις