Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

«Ζήλεψε» τον Ερντογάν ο Κιλιτσντάρογλου: «Θα δείξουμε στους Έλληνες τι θα γίνουν τα όπλα στα νησιά»

«Ζήλεψε» τον Ερντογάν ο Κιλιτσντάρογλου: «Θα δείξουμε στους Έλληνες τι θα γίνουν τα όπλα στα νησιά»

Να «παίξει» κι αυτός στο «γήπεδο» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – που σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο θα θέσει θέμα «αποστρατιωτικοποίησης» των ελληνικών νησιών στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 29 και 30 Ιουνίου στη Μαδρίτη – αποφάσισε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Επιβεβαίωσε έτσι με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν μπει για τα καλά στην «φαρέτρα» των δύο «μονομάχων» Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου κατά την μακρά προεκλογική περίοδο στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του CHP, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ενώ επισκεπτόταν συγγενή θανόντος στο επεισόδιο του πλοίου «Μαβί Μαρμαρά», άδραξε την ευκαιρία για ανθελληνικό κρεσέντο.

Αναφερόμενος στην «στρατιωτικοποίηση» των ελληνικών νησιών, ο Κιλιτσντάρογλου είπε: «Η κυβέρνηση (στην Τουρκία) θα αλλάξει, θα είμαστε στην εξουσία. Οι ελληνικές κυβερνήσεις γνωρίζουν ότι είμαστε Εθνικιστές. Ξέρουν πολύ καλά από ποια παράδοση προερχόμαστε και πώς προστατεύουμε τα συμφέροντα της χώρας. Ταυτόχρονα γνωρίζουν και τον αείμνηστο Ετζεβίτ και τον αείμνηστο Ερμπακάν. Ξέρουν πολύ καλά. Ας μιλήσουν τώρα, θα τους δείξουμε τι θα τα κάνουν τα όπλα σε αυτά τα νησιά όταν έρθουμε στην εξουσία».

Πηγή: OnAlert.gr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις