Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Η Τζούλια Ρόμπερτς παίζει… μπάλα στο Όλντ Τράφορντ [pics]

Η Τζούλια Ρόμπερτς παίζει… μπάλα στο Όλντ Τράφορντ [pics]

Το θέατρο είναι ο… φυσικός της χώρος. Αλλά όχι το Θέατρο των Ονείρων. Κι όμως, η Τζούλια Ρόμπερτς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ για να δείξει στον Ζοσέ Μουρίνιο, τον Ζλάταν Ιμπαΐμοβιτς και τα άλλα… παιδιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τι πρέπει να κάνουν!

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στις εξέδρες του Old Trafford για να παρακολουθήσει μαζί με τον άνδρα της Ντάντι Μόντερ και τα τρία τους παιδιά για να παρακολουθήσουν το ματς ανάμεσα στους «κόκκινους διαβόλους» και τη Γουέστ Χαμ.

Τα παιδιά της διάσημης ηθοποιού, τα 11 ετών δίδυμα Φίναους και Χέιζελ και ο 9χρονος Χένρι είναι φανατικοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αφού τελείωσε το ματς (1-1 με τον Ιμπραΐμοβιτς να σκοράρει και να σώζει τη Γιουνάιτεντ από μια ακόμη ήττα και τον Μουρίνιο να αποβάλλεται ξανά για διαμαρτυρίες), οι διάσημοι… καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να πατήσουν το χορτάρι του θρυλικού γηπέδου.

Μαζί τους εκτός από τον άσο της Γιουάιτεντ Μάικλ Κάρικ ήταν η Κολίν Ρούνεϊ, σύζυγος του αρχηγού της ομάδας Γουέιν Ρούνεϊ – ο οποίος πάντως δεν είναι στα σχέδια του Special One και είναι άγνωστο πόσο ακόμα θα μείνει στο “Θέατρο των Ονείρων”-, που φάνηκε να έχει φιλική σχέση με τη Τζούλια Ρόμπερτς.

Τα παιδιά της ηθοποιού έπαιξαν στο γήπεδο, έκαναν τάκλιν, ενώ μια φωτογραφία του Reuters δείχνει και την ίδια τη Ρόμπερτς με ένα… παπούτσι. Άγνωστο αν της βγήκε σε κάποιο τάκλιν!

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε