Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Zούλαγαν το κεφάλι νεογέννητου και τις απέλυσαν μετά τον σάλο [vid]

Zούλαγαν το κεφάλι νεογέννητου και τις απέλυσαν μετά τον σάλο [vid]

Εκτός νοσοκομείου 3 νοσηλεύτριες μετά το βίντεο που προκάλεσε σάλο στη Σαουδική Αραβία. Ζούλαγαν το κεφάλι νεογέννητου που νοσηλευόταν με λοίμωξη και γελούσαν.

Οι γονείς του νεογέννητου έγιναν γνώστες του περιστατικού όταν διέρρευσε το σοκαριστικό βίντεο στο διαδίκτυο και έγινε viral.

Στο βίντεο φαίνεται μια από τις νοσοκόμες να ζουλάει το κεφάλι του νεογέννητου ενώ οι συνάδελφοί της γελούσαν. Αμέσως αναγνωρίστηκαν τρία μέλη του προσωπικού στο νοσοκομείο στη Σαουδική Αραβία και απολύθηκαν.

“Οι αρμόδιες αρχές εντόπισαν την πηγή του βίντεο και κατάφεραν να βρουν τις νοσοκόμες που πρωταγωνιστούσαν στο βίντεο και το νοσοκομείο όπου έγινε το συμβάν” δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας Abdulhadi Al-Rabie.

Απαγορεύεται να εργαστούν στον τομέα Υγείας

Οι αρχές έχουν ανακαλέσει τις ιατρικές άδειες των τριών νοσηλευτριών. Τους απαγορεύεται πλέον να ασκούν το επάγγελμα σε άλλα τμήματα του τομέα Υγείας.

Ο πατέρας του νεογέννητου δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης πως το μωρό βρισκόταν στο νοσοκομείο για δέκα μέρες για λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

Δήλωσε σοκαρισμένος που είδε το βίντεο να μοιράζεται ευρέως στα social media. “Πώς τολμούν να το κάνουν αυτό; Και οι τρεις νοσηλεύτριες πρέπει να ευχαριστούν τον Θεό που δεν ήμουν η μητέρα του μωρού. Θα ζούλαγα τα κεφάλια τους πολύ πιο δυνατά” είχε σχολιάσει χρήστης στα social media.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις