Μπορεί να ξέρεις να βράζεις μακαρόνια άντε να φτιάχνεις και καμια πίτσα, αυτό όμως δεν σε κάνει πραγματικό γνώστη της ιταλικής κουζίνας. Έχεις παρατηρήσει εξάλλου πως τα αντίστοιχα πιάτα, όταν τα δοκιμάζεις σε ένα ιταλικό εστιατόριο, είναι πολύ πιο γευστικά.
Δεν είναι απαραίτητο ότι σου λείπει το ταλέντο ή ποιοτικά υλικά, απλά χρειάζεσαι τα παρακάτω tip κατευθείαν από τις κουζίνες των πιο γνωστών σεφ της γειτονικής χώρας.
Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr.