Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

365 Days: Στο Netflix το σίκουελ της ταινίας που έχει κάνει χαμό

365 Days: Στο Netflix το σίκουελ της ταινίας που έχει κάνει χαμό

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας «365 Days», με τίτλο «365 Days: This Day» (365 Μέρες: Αυτήν την Ημέρα), κυκλοφορεί στο Netflix και η συνδρομητική υπηρεσία αναμένει να δημιουργήσει και πάλι… «θόρυβο» και να φτάσει στο Top 10 αρκετών χωρών.

Στην ταινία του Netflix επιστρέφουν όλοι οι γνώριμοι πρωταγωνιστές της, με τον Μικέλε Μορόνε, που εκτοξεύθηκε η φήμη του μετά τη συμμετοχή του, να επιστρέφει στον ρόλο του Μάσιμο και στο πλάι του θα είναι η ηθοποιός Άννα-Μαρία Σιέκλουτσκα, που υποδύεται τη Λάουρα.

Στην επίσημη σύνοψη του «365 Days: This Day», η Λάουρα και ο Μάσιμο επιστρέφουν και είναι πιο καυτοί από ποτέ. Αλλά το νέο ξεκίνημα του ζευγαριού περιπλέκεται, λόγω των οικογενειακών δεσμών του Μάσιμο και ενός μυστηριώδους άντρα που μπαίνει στη ζωή της Λάουρα για να κερδίσει την καρδιά και την εμπιστοσύνη της, με οποιοδήποτε αντίτιμο.

Στην ταινία θα δούμε και άλλους γνώριμους χαρακτήρες, όπως η κολλητή της Λάουρα, η Όλγα (Μαγκνταλένα Λαμπάρσκα), το δεξί χέρι του Μάσιμο, ο Ντομένικο (Όταρ Σαραλίντζε) αλλά και νέες παρουσίες, όπως ο γοητευτικός Νάτσο (Σιμόνε Σουζίνα).

Η πρώτη ταινία είχε δημιουργήσει αρκετό χαμό και πληθώρα αρνητικών σχολίων, καθώς πολλοί κατηγορούσαν την πλοκή της, στρεφόμενοι εναντίον της παραγωγής και του Netflix, ότι ωραιοποιεί τη σχέση εξαναγκασμού του βίαιου απαγωγέα και του θύματός του, το οποίο τελικά τον ερωτεύεται.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις